Πέταξε όλα τα τζιν! 3 σχέδια θα χρειαστείς μόνο από εδώ και στο εξής

Για μια φρέσκια φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Shutterstock

Μια φρέσκια φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα είναι για μένα -και για σένα, σίγουρα, απόλυτα συνώνυμη με ένα καινούργιο τζιν παντελόνι. Νομίζω ότι μπορεί να είναι όλο το συναίσθημα της επιστροφής στη δουλειά από τις διακοπές αλλά και της επιστροφής των παιδιών στο σχολείο (γιατί εγώ φυσικά δεν πάω σχολείο εδώ και πολλά χρόνια) και το denim είναι ένα κομμάτι που πάντα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Όλες μας, το φθινόπωρο, πάντα παίρνουμε ένα νέο τζιν - κάτι σαν την σχολική ποδιά που αλλάζαμε κάθε νέα σεζόν. Όπως και να έχει, οι συλλογές για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2024 γέμισαν με τζιν σιλουέτες, ενώ το denim on denim style, που φοράνε ήδη οι πιο κομψές fashionistas, είναι must-have. Αν και υπάρχουν άπειρα (και τέλεια) σχέδια για να διαλέξεις, 3 είναι οι βασικές σιλουέτες που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες.


3 τζιν παντελόνια πρωταγωνιστούν το φθινόπωρο

Τα πιο κομψά κορίτσια της μόδας και οι trendsetters στο Instagram φοράνε (ή θα φορέσουν) ένα ή και όλα αυτά τα τζιν τους επόμενους μήνες επειδή είναι δροσερά, μοντέρνα και ευέλικτα. Θα τα αναδείξεις με κάθε στυλ, είτε είσαι μινιμαλίστρια είτε σου αρέσουν τα πιο εκκεντρικά ντυσίματα.

Η ιδέα είναι να βρεις αυτό το τζιν που σου ταιριάζει και να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια, παπούτσια και αξεσουάρ, αφού εύκολα θα το συνδυάσεις με τα πάντα. Γιατί και οι 3 σιλουέτες αυτές είναι σαν να λέμε "πολυπολιτισμικές" ή και "πλουραλιστικές"!

Cuff jeans


Ένα τζιν με ρεβέρ θα αναβαθμίσει το στυλ σου, που αυτόματα θα δείξει πολυτελές. Μπορείς να πάρεις ένα καινούργιο denim ή να δημιουργήσεις την τάση σε ένα που ήδη έχεις. Προτίμησε φαρδιά ρεβέρ, για να κάνεις δήλωση μόδας και δείξε τα πιο μοδάτα παπούτσια σου. Ιδανικά θα το βάλεις με ένα tweed σακάκι ή με μια καμπαρντίνα σε σοκολατί τόνο, για να είσαι... στη μόδα!

Dark cropped, €680, Loewe

Barrel denim


Σου φαίνεται παράδοξη σιλουέτα, που δεν κολακεύει το σώμα; Μην προβληματίζεσαι, γιατί ο όγκος του απλώς... ήρθε για να κάνει fashion statement. Μη φορτώσεις το look και άφησε το τζιν...να μιλήσει! Αυτό το trending στυλ "απαιτεί" minimal μπλουζάκια και "ήσυχα" αξεσουάρ, για να αναδειχτεί.

Light wash, €34,99, Η&Μ

Χαμηλόμεσο wide-leg


Τα φαρδιά τζιν ήρθαν για να μείνουν και οι χαμηλότερες σιλουέτες φέρνουν μια φρέσκια ανατροπή σε "συνηθισμένη" εμφάνιση. Βάλε οπωσδήποτε μια ζώνη στη μέση και προτίμησε κομμάτια σε μπορντό χρώμα για να το συνδυάσεις. Έτσι αυτόματα θα ενημερώσεις την εικόνα σου!

Kαμπάνα, €200, Diesel