Το σοκολατί είναι το νέο μαύρο - 8 συνδυασμοί που φοράνε οι πιο σικάτες Γαλλίδες

Το χρώμα αυτό θα το βλέπεις παντού τον χειμώνα

Shutterstock

Αυτό το φθινόπωρο, οι fashionistas δεν σταματάνε να μιλάνε για ένα χρώμα: το σοκολατί. Επίσης είναι μέσα στις top τάσεις της νέας σεζόν απευθείας από τις πασαρέλες. Κι ακόμα τα πιο στυλάτα κορίτσια στο Instagram το έχουν εντάξει ήδη στις εμφανίσεις τους, ειδικά οι σικάτες Γαλλίδες που το φοράνε από τώρα!

Αν και αυτή η βαθιά, πλούσια απόχρωση ήταν πάντα συνώνυμη με τον κρύο καιρό και τον χειμώνα, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη φέτος, ειδικά στις πασαρέλες που την είδαμε να πρωταγωνιστεί. Η ευρεία αυτή δημοτικότητά του αξίζει και με το παραπάνω, καθώς το σοκολατί είναι ένα διαχρονικό και ευέλικτο χρώμα - όσο κι αν δεν του φαίνεται ή εσύ δεν το φαντάζεσαι! Μοιράζεται την ευελιξία του μαύρου, αλλά με πιο ζεστό αποτέλεσμα, αφήνοντας πάντα μια πολυτελή αίσθηση στο σύνολο.

Είτε στο μοδάτο φέτος σουέτ, δέρμα ή σατέν, είτε σε τσάντες, παπούτσια, πανωφόρια ή φούστες, το σοκολατί τονίζει ακόμα παραπάνω την ήσυχη πολυτέλεια της σεζόν. Επιπλέον, οι άνθρωποι της μόδας από το Παρίσι έως τη Νέα Υόρκη αποδεικνύουν ότι συνδυάζεται με διάφορα χρώματα, από το κίτρινο του βουτύρου μέχρι το γαλάζιο και το ναυτικό μπλε, αντί να το φοράς μόνο από την κορυφή ως τα νύχια, όπως έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.


Δοκίμασε 8 συνδυασμούς με σοκολατί που φοράνε οι Γαλλίδες

Πώς θα κάνεις το styling στο κορυφαίο χρώμα αυτής της σεζόν; Ένας τρόπος είναι να αντικαταστήσεις τα μαύρα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου με καφέ εναλλακτικές και στη συνέχεια να τα φορέσεις σαν να ήταν μαύρα, όπως κάνουν και οι σικάτες Γαλλίδες. Εμπνεύσου από τις προτάσεις τους μέσα από 8 κομψές επιλογές συνδυασμών με σοκολατί.

Με μπλε


Οι κάπες έχουν φέτος την τιμητική τους, οπότε συνδύασε το σοκολατί σε αυτό το κομμάτι και φόρεσέ το πάνω από ένα μπλε αντρικού τύπου κοστούμι. Τα αξεσουάρ σου (τσάντα, παπούτσια) ιδανικά να είναι στον ίδιο τόνο.

Δύο τόνοι σοκολατί


Σκούρο καφέ και πιο ανοιχτό συνδυάζονται ιδανικά με μαύρα αξεσουάρ. Το μυστικό εδώ είναι να είναι καλής ποιότητας τα κομμάτια, για να φανεί το σύνολό σου φινετσάτο. Απλή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αποδεικνύει ότι το "less is more".

Με γκρι


Για να αναδείξεις φέτος το school style και να θυμίζεις λίγο-πολύ μαθήτρια, δοκίμασε να βάλεις το σοκολατί με μια γκρι πλισέ φούστα, για να είσαι ακόμα πιο στοχευμένη - και χρωματικά, εννοώ!

Με μπεζ


Μια safe πρόταση όσο κοιτάς μόνο το επάνω μέρος του συνόλου. Μίνι καφέ φούστα και μπεζ minimal μπλούζα δημιουργουν ένα σικάτο σύνολο που απογειώνεται με τα πράσινα σατέν mules. Γιατί έτσι θα κάνεις τη διαφορά στυλιστικά!

Mε κίτρινο


Μη σου φαίνεται πολύ "έντονος" σαν συνδυασμός, γιατί το μυστικό κρύβεται στην απόχρωση του κίτρινου. Το butter yellow είναι πιο παλ τόνος, οπότε δένει καλύτερα το αποτέλεσμα και το look αυτόματα μοιάζει πολύ σικάτο και... ανεβασμένο.

Με κόκκινο


Με ένα distressed δερμάτινο biker μπουφάν σε σκούρο σοκολατί μην σκεφτείς τίποτε άλλο πέρα από το κόκκινο - ε, άντε και το τζιν σου. Θα φωτίσεις το look σου ακόμα περισσότερο με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στον ίδιο τόνο.

Με μαύρο


Όποιος σου είπε ότι το καφέ δεν πάει με το μαύρο, να τον... μαλώσεις. Δοκίμασε να το φορέσεις ως πανωφόρι πάνω από ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι, για να βάλεις μια μοντέρνα πινελιά φέτος στα all-time classic κομμάτια της ντουλάπας σου.

Mε λευκό


Είναι η καλύτερη πρόταση για να συνδυάσεις ένα total brown look, αφού τα λευκά παπούτσια και τσάντα ταιριάζουν τέλεια. Τώρα δες το και αλλιώς, συνδυάζοντας ένα καφέ τοπ με total white look - παντελόνι και πουκάμισο, δηλαδή.