Με αυτήν τη σικάτη φούστα θα φορέσεις όλα τα πουλόβερ του φθινοπώρου

Θα συνδυάσεις το casual με το feminine στοιχείο

Shutterstock

Μερικές τάσεις ξεχωρίζουν από μόνες τους. Αν υπάρχει δαντέλα, μετάξι, σιφόν, φιόγκοι ή βολάν σε ένα κομμάτι, απευθείας αυτές οι λεπτομέρειες τραβούν το μάτι. Τελευταία εμμονή των fashionistas -όχι νέα... στυλιστική πρόταση-, αλλά και των πιο καλοντυμένων γυναικών στο Instagram που την υιοθετούν, είναι ένα στυλ φούστας που φοριέται το ίδιο καλά με casual κομμάτια αλλά και με πιο glam fashion items.

Σικάτη, θηλυκή και elegant, είναι το τέλειο ρούχο για να φορέσεις μόλις ψυχράνει ο καιρός, που θα συνδυάσεις με τα πρώτα πουλόβερ της νέας σεζόν. Είτε επιλέξεις ένα μεταξωτό κομμάτι, είτε ένα σατέν σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, θα προσθέσει στο ντύσιμό σου μια ανεβασμένη, εντυπωσιακή και κομψή πινελιά.

Η σικάτη φούστα που ταιριάζει με όλα τα πουλόβερ σου

Την slip φούστα την γνωρίζεις εδώ και χρόνια, αφού τη φοράς non stop τόσο με T-shirt και minimal μπλουζάκια όσο και με δανετένια τοπ και "καλές" μπλούζες. Ο κανόνας εδώ έχει να κάνει με το κοντράστ, που δημιουργεί μια κομψή ισορροπία ανάμεσα στο casual και στο πιο "βραδινό" στυλ, συνδυάζοντας την με τα must-have πουλόβερ του φθινοπώρου.


Φέτος επίλεξε ένα κομμάτι με λεπτομέρειες δαντέλας, για να δημιουργήσεις μια πιο θηλυκό και σέξι εικόνα, αντισταθμίζοντας τη χαριτωμένη σιλουέτα της με ένα, για παράδειγμα, χοντρό και φαρδύ πουλόβερ ή ακόμα με ένα μακρύ cardigan ή και ένα λεπτό μοχέρ ζακετάκι. Τι σημαίνει αυτό; Η slip φούστα πάει τέλεια με όλα σου τα πουλόβερ, έτσι όπως τη συνδυάζουν και οι trendsetters στο Instagram.


Tip: Ολοκληρώστε την εμφάνιση με kitten heels, για να αναδείξεις το σεξαπίλ σου, ή με δερμάτινες μπότες (αφού τσεκάρεις τις must-have προτάσεις της νέας σεζόν) μέχρι το γόνατο, μόλις ο καιρός αρχίσει να δροσίζει, για να ισορροπίσεις το girly της στοιχείο με τον δυναμισμό σου.


Να θυμάσαι ότι στο συγκεκριμένο στυλ ταιριάζουν πολύ τα κοσμήματα με πέρλες και τα vintage ρολόγια, ενώ όταν έρθει η ώρα να βάλεις ένα από τα trendy πανωφόρια της σεζόν, ένα σουέτ jacket ή ένα oversized μαύρο blazer είναι η ιδανική επιλογή.

Shop the trend

Λευκή με μαύρη δαντέλα, €49,95, Zara

Φούξια, €49,99, Marks & Spencer

Μαύρη με λευκή δαντέλα, €221, J.Crew