10 αγαπημένα σύνολα με τζιν για να βάλεις το φθινόπωρο

Απανταζού denim lovers... ενωθείτε στα πιο μοδάτα looks με jean

Shutterstock

"Ποιο είναι αυτό το ρούχο που δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του;"... Σε αυτή τη ρητορική ερώτηση η απάντηση είναι σίγουρα "το τζιν", αφού, όπως και να το κάνουμε, ανεξάρτητα από την εποχή, το πρώτο ρούχο που πιάνουμε στα χέρια μας στα... δύσκολα (αλλά και στα εύκολα) είναι το denim.

Kαι ενώ οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, το ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σε αυτό το ρούχο τόσο για την αντοχή του στον χρόνο όσο και για την ευελιξία του στο styling. Κι επειδή φέτος το φθινόπωρο μάς έκανε τη χάρη και το νιώσαμε μετά από χρόνια, με δροσιά και υπέροχες μέρες και νύχτες, σου έχω 10 φανταστικούς συνδυασμούς τζιν που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στη βόλτα σου, δημιουργώντας μοδάτα looks. Και δεν μιλάω μόνο για παντελόνια φυσικά, αλλά για όλες τις denim τάσεις που θα δεις φέτος.

10 denim looks για να φορέσεις το φθινόπωρο

Το τζιν σίγουρα το είδες σε όλες τις τρέχουσες Εβδομάδες Μόδας, από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο μέχρι το Μιλάνο και το Παρίσι, αφού το street style πλημμύρισε με εντυπωσιακά σύνολα με τζιν παντελόνι, σακάκια αλλά και βερμούδες, που συνδυάστηκαν με τα πιο μοδάτα κομμάτια της σεζόν.

Σε σκούρο χρώμα και "σκληρό", με patchwork αλλά και πιο ανοιχρόχρωμο, με διακοσμητικά στοιχεία αλλά και δερμάτινες λεπτομέρειες, σε barrel σχέδιο ή και wide-leg, μίντι φούστες αλλά και full skirts, τα είδαμε όλα και τα λατρέψαμε. Οπότε δεν κι εσύ στη συνέχεια 10 στοχευμένα σύνολα με τζιν και πώς θα τα συνδυάσεις στην καθημερινότητά σου.


Το σουέτ μπουφάν με κρόσια (ή και χωρίς) είναι must-have φέτος, ενώ ο συνδυασμός του με τζιν βερμούδα και slim sneakers είναι ο καλύτερος.


Το total denim το φοράνε οι πιο κομψές Γαλλίδες και φέτος θα το βλέπεις παντού. Σε σκούρο χρώμα και με ένα τζιν παντελόνι με ρεβέρ σε barrel σχέδιο είναι ιδανική επιλογή.


Θέλεις φέτος να αξιοποιήσεις το μπορντό χρώμα της νέας σεζόν; Συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με καμπαρντίνα και φυσικά τα πιο κομψά γοβάκια του φθινοπώρου, τα kitten heels.


Ένα τζιν σακάκι θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα σικάτο σύνολο, που θα αναδείξεις ακόμα περισσότερο με ένα ζευγάρι denim μπαλαρίνες.


Το tweed τύπου Chanel μην το θεωρήσεις πολύ κλασικό. Συνδύασέ το με ένα φαρδύ ανοιχτόχρωμο τζιν και statement κοσμήματα, για μια σικάτη εικόνα.


Είναι αυτά τα διαχρονικά και βασικά κομμάτια μιας capsule γκαρνταρόμπας που πάντα θα ποντάρεις πάνω τους! Ένα κλασικό ριγέ πουκάμισο είναι η βάση για να δημιουργήσεις ένα look με τζιν παντελόνι που θα αναδείξει την ήσυχη πολυτέλεια.


Πώς γίνεται να αναβαθμίσεις μια casualwear εμφάνιση; Με ένα τζιν με σχέδια, ένα ζευγάρι loafers και φυσικά ένα κλασικό μαύρο blazer θα κάνεις τη διαφορά.


New Yorker από κούνια! "Χτίσε" μια μοδάτη εικόνα πάνω σε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και δώσε βάση στα αξεσουάρ. Ένα jockey και φυσικά ψηλοτάκουνα πέδιλα με καλτσάκια! Wow!


To σοκολατί σε όλο του το μεγαλείο! Είναι το χρώμα που δείχνει κάθε σύνολο ακριβό, οπότε το απλό τζιν παντελόνι σου αυτόματα θα δείξει... έτοιμο για editorial μόδας!


H μάξι τζιν φούστα είναι από μόνη της στυλάτη και elegant. Συνδύασέ την με χακί τόνους, για μια ενημερωμένη εμφάνιση. Μην ξεχάσεις τη ζώνη στη μέση, για μια έξτρα μοδάτη πινελιά στο σύνολο.