Fall Trends 24-25: 5 μοντέρνα φθινοπωρινά υφάσματα που θα κάνουν την γκαρνταρόμπα σου να δείχνει ακριβή!

Αλλάζουν όλη την εικόνα μιας εμφάνισης οπότε είναι σημαντικά

Shutterstock

Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει κάποια πριν αποφασίσει να αγοράσει ένα ρούχο είναι φυσικά να ελέγχξει το ύφασμα, καθώς είναι σημαντικό να γνωρίζει αν κάτι είναι κατασκευασμένο από 100% μετάξι ή 100% πολυεστέρα.

Εκτός από αυτό, πολλές από τις τάσεις της μόδας για κάθε σεζόν προορίζονται στην πραγματικότητα για να αναδειχτούν μέσα από συγκεκριμένα υφάσματα, όπως σατέν, λινό, μοχέρ ή βαμβακερό. Το ύφασμα μπορεί σίγουρα να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα του ντυσίματος, οπότε σίγουρα έχει σημασία.

Επίσης έχει μεγάλη επίδραση στο πόσο ακριβή φαίνεται η γκαρνταρόμπα σου. Τίποτα δεν δείχνει καλύτερο και ακριβότερο από ένα πουλόβερ από κασμίρι ή ένα σουέτ σακάκι, που μας οδηγεί αυτόματα να ανακαλύψουμε ποιες είναι οι τάσεις των υφασμάτων για το φθινόπωρο του 2024, που θα κάνουν τα ρούχα σου να μοιάζουν πολυτελή.

5 υφάσματα που θα κάνουν τα φθινοπωρινά σου looks να δείχνουν ακριβά

Καστόρι


Αν ρωτάς ποια είναι η μεγαλύτερη τάση F/W 2024, σίγουρα η απάντηση είναι: το σουέτ. Οι σουέτ τσάντες, τα σακάκια, τα παπούτσια, οι φούστες, οι καμπαρντίνες και τα γιλέκα πρωταγωνιστούν ήδη ανάμεσα στις fashionistas - ειδικά στις αποχρώσεις του καφέ. Θα κάνει σίγουρα το ντύσιμό σου να δείχνει αβίαστα πολυτελές με μία μόνο κίνηση.

Ακατέργαστο τζιν


Η μεγαλύτερη, πιο κομψή τάση της σεζόν όσον αφορά στα τζιν κομμάτια είναι αναμφίβολα το dark denim και μάλιστα το ακατέργαστο. Πρόκειται για σκληρό τζιν που δεν έχει προπλυθεί, δημιουργώντας αυτόματα μια σικάτη και upper εμφάνιση. Και μην ανησυχείς: Αυτή η ακαμψία του θα μαλακώσει με την χρήση.

Σατέν


Το σατέν είναι μια από τις πιο όμορφες τάσεις στα υφάσματα της σεζόν και θα το αναδείξεις με τα πάντα, από φούστες μέχρι παπούτσια και καμπαρντίνες. Είναι μια υπέροχη επιλογή για να το επιλέξεις σε μια βραδινή έξοδο - και όχι μόνο.

Τουίντ


Συνδέεται πάντα με τη Chanel, που συνεχίζει να βρίσκει νέους τρόπους χρήσης του τουίντ σε κάθε συλλογή. Δείχνει αυτόματα τα σύνολα πολυτελή, ενώ αναβαθμίζει ένα απλό παντελόνι ή φούστα. Φρέσκο ​​και δροσερό, θα το βρεις παντού - όχι μόνο σε επώνυμα brands.

Κασμίρι


Eίναι αναμφίβολα το πιο πολυτελές πλεκτό που μπορείς να αποκτήσεις - σε εμφάνιση και αίσθηση. Είτε το συνδυάσεις με τζιν είτε με σατέν slip φούστα, σίγουρα θα δείχνεις σικάτη και "πλούσια"!