Leopard print: Με αυτά τα χρώματα θα το φορέσεις το φθινόπωρο

Το leopard print πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν συνδυασμένο με τις πιο σικάτες αποχρώσεις

Shutterstock

Και κάπως έτσι, φέτος το φθινόπωρο το leopard print επανέρχεται στο προσκήνιο και θα το βλέπεις τους επόμενους μήνες να κατακλύζει το street style, μέσα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αν δεν ανήκεις στις φανατικές των μοτίβων του ζωικού βασιλείου, είμαι σίγουρη ότι θα επιλέξεις την πιο... εύκολη οδό για να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου - με ζώνες, παπούτσια και τσάντες.

Αν, λοιπόν, διστάζεις να δοκιμάσεις ένα τολμηρό λεοπάρ κομμάτι, δεν έχεις παρά να μάθεις με ποια χρώματα μπορείς να το συνδυάσεις για να έχεις μια σικάτη και ταυτόχρονα μοντέρνα εμφάνιση. Θα ξέρεις φυσικά ότι το λεοπάρ στον κόσμο της μόδας θεωρείται ως κλασικό, κάτι σαν το μαύρο δηλαδή, αφού εύκολα ταιριάζει σχεδόν με όλα - έστω κι αν αυτό σου φαίνεται απίστευτο!


Η αλήθεια είναι ότι το λεοπάρ, θα μπορούσε κανείς εύκολα να το φορέσει με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά υπάρχουν κάποιες βασικές αποχρώσεις που είναι το "ταίρι" του. Από το κλασικό μαύρο και το γκρι έως το εντυπωσιακό κόκκινο, δες στη συνέχεια 5 κομψά χρώματα για να συνδυάσεις την τάση του leopard print αυτήν τη σεζόν, δημιουργώντας σχοχευμένες εμφανίσεις.

5 χρώματα που ταιριάζουν με το leopard print

Το λεοπάρ αποτελεί ένα από τα πιο τολμηρά και εντυπωσιακά μοτίβα στη μόδα και φέτος είναι η χρονιά του. Παρόλο που είναι έντονο από μόνο του, και είμαι σίγουρη πως το αποφεύγεις σε total looks, μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με διάφορα χρώματα για ένα κομψό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, που δεν χρειάζεται και πολλή τόλμη για να το αναδείξεις. Δες λοιπόν 5 αποχρώσεις που κάνουν απίστευτο matchy-matchy με το πιο... άγριο μοτίβο της μόδας.

Σοκολατί


Στην ίδια παλέτα με τα βασικά χρώματα του λεοπάρ, το σοκολατί θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα safe αποτέλεσμα που δεν θα... βγάζει μάτι, δίνοντας μια γήινη διάσταση στο σύνολο. Είναι ο πιο "ήπιος" τρόπος για να συνδυάσεις το λεοπάρ και -να ξέρεις- ότι το σοκολατί φέτος είναι από τα must-have στα looks των επόμενων μηνών.

Κόκκινο


Για όσες θέλουν να προσθέσουν μια δόση πάθους και θηλυκότητας στην εμφάνισή τους και να κάνουν δήλωση μόδας χωρίς να... φωνάξουν! Το κόκκινο θα "σπάσει" τη μονοτονία ενός total leopard look και απράλληλα θα βάλει αυτή την pop τσαχπινιά στο outfit. Προτίμησέ το σε παπούτσια, τσάντα και γενικότερα σε περιορισμένες δόσεις αξεσουάρ.

Μαύρο


Πάντα προσφέρει σοφιστικέ και minimal χαρακτήρα, επιτρέποντας στο λεοπάρ να πρωταγωνιστεί. Είναι ιδανικό για όσες φοράνε με... δυσκολία το μοτίβο αυτό και απλώς θέλουν να νιώθουν κομψές και εντυπωσιακές. Συνδύασε το σύνολο με χρυσαφί αξεσουάρ για να υιοθετήσεις το mob wife style.

Μπεζ


Λίγο πιο άτονο από τα υπόλοιπα, αλλά και ένας τρόπος για να μην κάνεις πολύ τολμηρές κινήσεις με ένα τόσο statement print όπως το λεοπάρ. Σε μια μπεζ μονοχρωμία λοιπόν μπορείς να προσθέσεις είτε αξεσουάρ σε λεοπάρ είτε ένα τοπ ή πουκάμισο. Η ιδέα εδώ είναι να δώσεις ενδιαφέρον σε ένα total look.

Γκρι


Κάνε την ανατροπή και συνδύασε το λεοπάρ με ένα ουδέτερο, που συνήθως συνοδεύει minimal looks. Είναι το χρώμα που επιλέγουν οι κομψές Γαλλίδες για να εντάξουν το λεοπάρ στην καθημερινότητά τους χωρίς να κάνουν και μεγάλη προσπάθεια, για ένα σικάτο αποτέλεσμα.

Τι να προσέξεις στους συνδυασμούς με leopard print

  • Πρόσθεσε στο look σου ένα λεοπάρ κομμάτι, καθώς η "φλύαρη" υπόστασή του δεν χρειάζεται περισσότερη αναφορά σε ένα σύνολο.
  • Απόφυγε τα πολύ extreme κομμάτια με leopard μοτίβα, όπως όγκους, φουσκωτά μανίκια και γενικότερα στοιχεία που βγάζουν... μάτι. Πόνταρε στην απλότητα, για να το αναδείξεις πιο στοχευμένα.
  • Φόρεσε λεοπάρ στα σημεία που θέλεις να αναδείξεις. Για παράδειγμα, εάν έχεις τονισμένη περιφέρεια, απόφυγε το παντελόνι, ενώ εάν το ντεκολτέ σου είναι εντυπωσιακό, φόρεσε το λεοπάρ σε ένα μπλουζάκι.
  • Να θυμάσαι ότι πάντα ένα πανωφόρι είναι η τέλεια πρόταση για να εντάξεις το leopard print στο look σου - και η πιο safe, ειδικά σε tone-to-tone σύνολα.