7 τάσεις που το Zara υποστηρίζει αυτό το φθινόπωρο

Ο ισπανικός κολοσσός έχει την ικανότητα να προσδιορίζει τα trends της που θα κυριαρχήσουν

instagram@zara

Όσον αφορά στις τάσεις της σεζόν και στα κομμάτια που πρέπει να βάλουμε στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα, το Zara τα καταφέρνει άριστα κάθε νέα εποχή. Ο ισπανικός κολοσσός high fashion έχει αυτή την ασυνήθιστη ικανότητα να προσδιορίζει τα ακριβή trends της πασαρέλας που θα πρωταγωνιστήσουν - και στη συνέχεια τα φέρνει σε εμάς σε πιο χαμηλή τιμή και με πολλές ιδέες styling, για να τις δοκιμάσουμε! Όσον αφορά στην πρόβλεψη της δυναμικής ορισμένων στυλ, το Zara απλώς... το καταλαβαίνει.

Δεδομένου ότι η έρευνα στο Zara είναι σχεδόν καθημερινή για όσους αγαπούν τη μόδα, έχω παρατηρήσει μερικά ξεχωριστά στυλ που υποστηρίζει αυτό το φθινόπωρο. Από το boho trend μέχρι το statement leopard print και τα κομψά παπούτσια, η φθινοπωρινή τους συλλογή έχει πολλά κομμάτια που ενθουσιάζουν - και σίγουρα θα τα τιμήσουμε!


Δοκίμασε τις 7 τάσεις που πρωταγωνιστούν στο Zara τη νέα σεζόν

Μπορντό & σοκολατί

Πλούσιες μπορντό και σοκολατί αποχρώσεις κυριάρχησαν στις φθινοπωρινές πασαρέλες και πλέον πρωταγωνιστούν στο Zara. Από πουλόβερ μέχρι φούστες με παγιέτες, αυτά τα χρώματα θα κάνουν το φθινοπωρινό σου ντύσιμο να δείχνει πολυτελές.

Δοκίμασε την τάση

Μπορντό lingerie φούστα, €39,95 - Θα την βρεις εδώ

Σοκολατί ζακέτα, €25,95 - Θα την βρεις εδώ

Barn coats

Θυμίζουν "εργατικά" μπουφάν και τα πρωτοείδαμε από τη Miuccia Prada στην ανοιξιάτικη συλλογή 2024. Συνδυάζουν την ανεμελιά του καθημερινού στυλ με την κομψότητα, ενώ ξεχωρίζουν με τις φθαρμένες αποχρώσεις του μπλε, του χακί, του καφέ και του πράσινου, αναδεικνύοντας μια αίσθηση άνεσης και πρακτικότητας, χωρίς να χάνουν τον στυλιστικό τους χαρακτήρα.

Χοντρά πανωφόρια από καμβά κυριαρχούν στο Zara αυτήν τη στιγμή, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα βρετανικής κληρονομιάς. Θα τα φορέσουμε με τζιν και διάφανες φούστες.

Δοκίμασε την τάση

Με τσέπες, €69,95 - Θα το βρεις εδώ

Με βελούδινο γιακά, €49,95 - Θα το βρεις εδώ

Σουέτ παπούτσια

Το σουέτ είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στη μόδας αυτήν τη στιγμή, και έχουμε παρατηρήσει ότι το Zara έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση για να την αναδείξει στα πολυτελή παπούτσια. Από loafers μέχρι μποτάκια, θα προσθέσουν μια πινελιά αβίαστης κομψότητας στην φθινοπωρινή σου εμφάνιση.

Δοκίμασε την τάση

Μποτίνια με λεπτό τακούνι, €59,95 - Θα τα βρεις εδώ

Σοκολατί γοβάκια, €39,95 - Θα τα βρεις εδώ

Boho vibes

Αν αναζητάς την ατμόσφαιρα Chloé αυτό το φθινόπωρο, τότε επίλεξε μπλούζες από σιφόν, φορέματα με βολάν, παλτό με κάπες και κολιέ με νομίσματα - όλα θα τα βρεις στο Zara (εκτός από την τιμή του σχεδιαστή!).

Δοκίμασε την τάση

Εμπριμέ πουκάμισο, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Κολιέ, €15,95 - Θα το βρεις εδώ

Leopard print

To "άγριο" μοτίβο της μόδας έχει μια σημαντική στιγμή αυτό το φθινόπωρο - ειδικά στο Zara. Είτε βάλεις μια πινελιά λεοπάρ μέσω παπουτσιών ή ζώνης, είτε επιλέξεις ένα statement φόρεμα ή παντελόνι, προσθέτοντας το cool print στο ντύσιμό σου, σίγουρα θα δείχνεις απόλυτα ενημερωμένη στυλιστικά για το φθινόπωρο 2024.

Δοκίμασε την τάση

Ντραπέ φόρεμα, €35,95 - Θα το βρεις εδώ

Παντελόνα, €19,95 - Θα την βρεις εδώ

Μυτερά γοβάκια

Όλα φέτος αφορούν στις κομψές γόβες με μυτερή μύτη, που είναι λεπτεπίλεπτες και σικάτες. Προτίμησε kitten heels για έξτρα στυλ με τις φούστες και τα τζιν σου αυτή τη σεζόν. Ευτυχώς, το Zara έχει πολλά chic στυλ για να διαλέξεις.

Δοκίμασε την τάση

Γοβάκια με φιογκάκι, €29,95 - Θα τα βρεις εδώ

Χακί mules, €29,95 - Θα τα βρεις εδώ