Αυτό το απροσδόκητο αξεσουάρ αναδεικνύεται μεταξύ των ειδικών της μόδας για το φθινόπωρο

Δεν είναι τσάντα ούτε συγκεκριμένο παπούτσι

Shutterstock

Δεν είναι τσάντα, ούτε συγκεκριμένο παπούτσι. Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το αξεσουάρ που ξεχωρίζει είναι το πιο ταπεινό... που έχουμε στο συρτάρι μας. Μπορεί πολύ εύκολα να αναβαθμίσει ένα σύνολο, να κάνει statement και να βάλει μια μοντέρνα πινελιά σε ένα look.

Μάλιστα, είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να φορεθει και να συνδυαστεί με τα πάντα και φυσικά θα το βλέπεις παντούν τη νέα σεζόν. Επιπλέον, είναι αυτό το αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να αναβιώσεις το preppy style αλλά και να προσθέσεις μια ρετρό αύρα στα φθινοπωρινά σου σύνολα.

Ένα "ταπεινό" αξεσουάρ πρωταγωνιστεί το φετινό φθινόπωρο

Οι κόκκινες κάλτσες, σε όλες τους τις μορφές, πρωταγωνιστούν για άλλη μια σεζόν ως το πιο απροσδόκητο και "ταπεινό" αξεσουάρ για να μεταμορφώσεις οποιοδήποτε στυλ. Μαζί με τις λευκές, που φοράνε τα μοντέλα για να επιμηκύνουν τα πόδια τους, προσφέρουν μια "αφελή" πινελιά, ειδικά σε συνδυασμό με φλατ παπούτσια, όπως μπαλαρίνες ή mary-janes, σε έναν συνδυασμό που ταιριάζει με κάθε εμφάνιση που μπορούμε να σκεφτούμε.


Πολλές fasionistas τις φόρεσαν στις Εβομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, της Κοπεγχάγης και του Λονδίνου και έπεταικαι συνέχεια. Για παράδειγμα, η mid-season μας προσκαλεί να συνδυάσουμε το μαύρο σορτς με ένα μακρύ παρκά ή πουκάμισο σε ουδέτερους τόνους και κόκκινα καλτσάκια ή να φορέσουμε μια μίνι πλισέ φούστα με loafers.


Η πινελιά του κόκκινου δημιουργεί ένα δυναμικό στυλ, πέρα από κομψό και ενημερωμένο στις τρέχουσες τάσεις. Σε total look μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί παντελόνι και μίνι φούστα αρκεί τα αξεσουάρ σου (παπούτσια και τσάντα) να είναι σε μαύρο χρώμα.


Μια άλλη επιλογή είναι να βάλεις μια pop πινελιά μετις κόκκινες κάλτσες σε μια εμφάνιση ουδέτερων τόνων. Μια άλλη εναλλακτική είναι να δώσετε ένα twist στην boho αισθητική με ένα εμπριμέ φόρεμα συνδυασμένο με ένα bomber jacket. Οι κόκκινες κάλτσες εδώ συνδυάζονται ιδανικά με ψηλοτάκουνα loafers.

Κόκκινες κάλτσες με λευκές ρίγες, €3,49, thelady.gr