Δεν ταιριάζουν όλα τα jackets με τα φορέματα αλλά αυτοί οι 5 διαχρονικοί συνδυασμοί δείχνουν πάντα κομψοί

Eμπνεύσου από τα κορίτσια της μόδας στο Instagram

Photo by Despi Naka

Το φθινόπωρο έφτασε, φέρνοντας μαζί του πότε λιακάδα και ζέστη και πότε συννεφιά και ψύχρα. Η νέα σεζόν σίγουρα δεν περιμένει από εμάς να... φορέσουμε παλτό, αλλά ένα ελαφρύ jacket ή ένα σακάκι είναι η τέλεια στυλιστική πρόταση, που θα ρίξεις πάνω από το καλοκαιρινό σου (ακόμα) φόρεμα.

Και μπορεί να μην το σκέφτεσαι, αλλά τα φορέματα και τα σακάκια είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστούν μαζί. Με διαφορετικά μήκη και όγκους, δεν θέλουμε και πολύ να τα απορρίψουμε χωρίς δεύτερη σκέψη κοιτάζοντας τον εαυτό μας στο καθρέφτη. Λάθος!

Υπάρχουν 5 διαχρονικοί συνδυασμοί που θα δεις στη συνέχεια και είναι πάντα απόλυτα πετυχημένοι για να φορέσεις φόρεμα και jacket μαζί - το πιο τέλειο combo που θα σε βολέψει πολύ όλη τη νέα σεζόν αλλά και τον χειμώνα. Είτε το στυλ σου είναι προσανατολισμένο στην casual πλευρά είτε προτιμάς έναν πιο κομψό τρόπο ντυσίματος, τα κορίτσια της μόδας στο Instagram σού δείχνουν πώς θα το πετύχεις.

Δεν ταιριάζουν όλα τα jackets με τα φορέματα αλλά αυτοί οι 5 διαχρονικοί συνδυασμοί δείχνουν πάντα κομψοί

Δώσε ένα μια ανάσα στο τζιν και στα πουκάμισά σου αυτό το φθινόπωρο και δες στη συνέχεια πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα με jacket, δημιουργώντας τα πιο ενημερωμένα σύνολα της νέας σεζόν, μέσα από 5 τέλειους συνδυασμούς - και μοντέρνους!

Δερμάτινο μπουφάν με μάξι στενό φόρεμα


Αν θέλεις ευκολία και στυλ σε τέλεια αρμονία, ακολουθήστε αυτό το παράδειγμα, συνδυάζοντας ένα κλασικό δερμάτινο μπουφάν με ένα εκλεπτυσμένο μάξι bodycon φόρεμα.

Μίντι πανωφόρι + μάξι φόρεμα


Ένα σακάκι με ζώνη θα δημιουργήσει μια κολακευτική σιλουέτα σχεδόν με οποιοδήποτε φόρεμα το συνδυάσεις, αλλά θα φαίνεται ιδιαίτερα μοντέρνο με ένα μάξι κομμάτι.

Σουέτ μπουφάν + μάξι boho φόρεμα


Η δεκαετία του '70 αναβίωσε πρόσφατα στην πασαρέλα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αγκαλιάσεις την τάση. Τα σουέντ jackets είναι διαχρονικά και τα μπεζ boho φορέματα είναι το τέλειο συνοδευτικό.

Oversized blazer + μίνι φόρεμα


Το σακάκι είναι ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας, που δεν έχει εποχή και μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο. Αν λοιπόν αγαπάς και τα LBD, τότε σκέψου αυτό το σύνολο για τη νέα σου βραδινή έξοδο.

Country jacket + λευκό φόρεμα


Τα "ρουστίκ" jackets θα περάσουν μεγάλες στιγμές φέτος, οπότε εσύ συνέχισε να φοράς τα αγαπημένα σου λευκά φορέματα του καλοκαιριού με ένα παρόμοιο jacket από πάνω.