Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει ποια κοσμήματα πρέπει να μεταφέρεις από τις καλοκαιρινές στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Μην ξεκινήσεις ακόμα το shopping...

Photo by Despi Naka

Όσον αφορά το προσωπικό στυλ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να αναδειχτεί από τα κοσμήματα. Είτε πρόκειται για μια ειδική περίσταση, με ένα statement item, ή για ένα σικάτο minimal κομμάτι που φοριέται καθημερινά, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ενσωματώσεις τα κοσμήματα σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Ωστόσο, το κλειδί είναι να γνωρίζεις πότε το "less is more" και το "more is more", για να πετύχεις μια αναβαθμισμένη εικόνα.

Η στυλίστρια διασημοτήτων Dani Michelle μάς δίνει ιδέες για το ποια κοσμήματα μπορούμε να μεταφέρουμε από τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στις φθινοπωρινές χωρίς δυσκολία, δημιουργώντας μοντέρνα looks, απόλυτα στοχευμένα στη νέα σεζόν.

Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει ποια κοσμήματα πρέπει να μεταφέρεις από τις καλοκαιρινές στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις δημιουργήσει το τέλειο σύνολο αλλά κάτι του λείπει για να είναι ολοκληρωμένο ή κάπου νομίζεις ότι... κλοτσάει παρόλο που όλα τα κομμάτια που έχεις χρησιμοποιήσει είναι σωστά και τα χρώματα τέλεια. Σκέψου, λοιπόν, τα κοσμήματα και αμέσως θα βρεις τη λύση.

Η στυλίστρια Dani Michelle δίνει μεγάλη βάση στην επιλογή των σωστών κοσμημάτων και σε διευκολύνει τη mid season που διανύουμε, αποκαλύπτοντας ποια κοσμήματα μπορείς να μεταφέρεις από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στις φθινοπωρινές χωρίς να μοιάζει παράταιρο το αποτέλεσμα.

Statement σκουλαρίκια

Aπό ροζ χρυσό Κ18 με μπλε και λευκά μπριγιάν, Abrahamyan Fine Jewellery

Ασημένια με ορυκτές πέτρες, €285, Panidis

Στρογγυλά, SM Collection

Mε πέρλες, My Pearls Stories

Με ζιργκόν, Al'oro

Μεγάλα βραχιόλια

Χρυσό με διαμάντια, Karkalis

Ασημένιο, €108, Jools Silver

Χρυσό με διαμάντια, Gofas

Ροζ, Assourmadjian

Κολιέ-πέρλες

Με λεπτές πέρλες, €15, The Grecian

Με μαργαριτάρια, Karkalis

Δίχρωμο με μαργαριτάρια, Pearls Center

Minimal μενταγιόν

Aπό χρυσό με λευκά ζιργκόν, Αl'oro

Με μαργαριτάρι, Krinaki Handmade Jewellery

Στρογγυλό, €31,50, Catherine Bijoux

Μακρύ κολιέ, €20, Visetti

Από χρυσό, Gucci, Gofas

Με διαμάντια, Diamond Jools

Aσημί δαχτυλίδια

Aπό ασήμι 925 με ζιργκόν, Open Case

Με μπριγιάν, Kanakis Jewels

Με ζιργόν, €546, Karkalis

Ανάγλυφο, Fa Cad'oro

Ολόβερο, Diamond Jools

Φαρδύ, €57, Chrysostomos Jewels