Οι πιο κομψές Γαλλίδες φοράνε ήδη αυτή την φθινοπωρινή τάση στο τζιν

Μια cool&easy εμφάνιση που είναι και πολύ στυλάτη

Shutterstock

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων: Αυτοί που στενοχωριούνται που αποχαιρετούν το καλοκαίρι και εκείνοι που υποδέχονται το φθινόπωρο με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις νέες τάσεις της σεζόν, ανάμεσά τους και το αγαπημένο τους τζιν, που στερήθηκαν τους πιο ζεστούς μήνες και τώρα είναι πάλι στο προσκήνιο.

Μάλιστα, μια τάση φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες στον τρόπο που το φοράμε, που οι κομψές Γαλλίδες ήδη έχουν επιλέξει στις all-day εμφανίσεις τους στο street style. To τζιν έτσι ή αλλιώς δεν χάνει τη δημοτικότητά του, ενώ ο τρόπος που επιλέγουν τώρα στους δρόμους του Παρισιού είναι ταυτόχρονα βολικός και πολύ στυλάτος.

Οι πιο κομψές Γαλλίδες φοράνε ήδη αυτή την φθινοπωρινή τάση στο τζιν

Γνωστό και ως "καναδικό σμόκιν" , αυτός ο συνδυασμός σίγουρα δεν είναι καινούργιος, αλλά η σιλουέτα είναι πιο άνετη και χαλαρή. Ήδη από την άνοιξη είδαμε τη συγκεκριμένη τάση στο styling του τζιν να... ταράζει τον κόσμο της μόδας και τις fashionistas, που δεν δίστασαν να τη δοκιμάσουν και κατά πως δείχνουν και τα trends του φθινοπώρου, θα ακολουθήσουν αυτή την... στυλιστική πεπατημένη!


Η τάση του να φοράμε denim on denim δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο της μόδας, απλώς τείνει να επιστρέφει ανά έτη με μια διαφορετική εικόνα, πάντα, όμως, μέσα από μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση που μας κάνει να θυμόμαστε γιατί το αγαπήσαμε τόσο πολύ την τελευταία φορά που το φορέσαμε.


Εν όψει του φθινοπωρου, λοιπόν, το total denim look επιστρέφει δυναμικά στις προτάσεις σχεδιαστών και Οίκων μόδας και γίνεται μανία ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας. Οπότε δεν έχεις παρά να δεις πώς το συνδυάζουν οι trendsetters στο Instagram για να εμπνευστείς.


Style tip: Συνδύασέ το με animal printed γοβάκια, για μια πλήρως ενημερωμένη φθινοπωρινή εικόνα.


Style tip: Προτίμησε σκουρόχρωμο denim, που δείχνει αυτόματα πιο κομψό και φόρεσε μια κορδέλα στα μαλλιά, για να βάλεις μια μοντέρνα πινελιά στο look.
Style tip: Το barrel τζιν παντελόνι είναι must-have του φετινού φθινοπώρου και θα κάνει εύκολα statement στην εμφάνισή σου.