Barrel Jean: Η πιο διχαστική τάση στα τζιν παντελόνια της νέας σεζόν

Θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις, δεν υπάρχει μέση κατάσταση!

Shutterstock

Μερικές περιγράφουν τη σιλουέτα ως ένα... ατύχημα με μια ραπτομηχανή, ενώ άλλοι την αποκαλούν σαν "τσάντα σκουπιδιών" - αλλά οι περισσότερες fashionistas δεν φοβούνται να ρισκάρουν και ήδη έχουν αρχίσει να λατρεύουν το παντελόνι σε στυλ "βαρέλι", που φαρδαίνει δραματικά στα γόνατα και λεπταίνει πάλι προς τον αστράγαλο.

Από διασημότητες της A-list μέχρι trendsetters και influencers, όλες φοράνε τα barrel jeans χωρίς δισταγμό. Αν σου αρέσουν, λοιπόν, τα statement κομμάτια, αυτό το τζιν αξίζει να το προσθέσεις στην capsule γκαρνταρόμπα σου , καθώς μπορείς να το συνδυάσεις όπως ένα "κανοικό" τζιν, με τη διαφορά ότι η χαρακτηριστική σιλουέτα του θα κάνει την εμφάνισή σου να ξεχωρίσει.

Barrel Jean: Η πιο διχαστική τάση στα τζιν παντελόνια της νέας σεζόν

Τα τζιν είναι μια must have κατηγορία που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα αλλά κάθε σεζόν τα trends αλλάζουν και ένα διαφορετικό στυλ κυριαρχεί. Από την άνοιξη ακόμα βλέπουμε να βρίσκονται στο επίκεντρο τα barrel τζιν, διχάζοντας τα it-girls.


Το κυλινδρικό τους σχήμα και ο έντονος όγκος που δημιουργούν θεωρούνται από κάποιες ως "αδυναμία", αφού πιστεύουν πως δεν κολακεύουν τη σιλουέτα. Αντίθετα, είναι ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις, γιατί είναι άνετα και δεν αισθάνεσαι όπως όταν φοράς ένα στενό τζιν. Επιπλέον η πολύ ιδιαίτερη γραμμή ενός barrel τζιν δημιουργεί iconic εικόνες, που δεν περνούν εύκολα απαρατήρητες χάρη στο εκκεντρικό cut του ρούχου.

Πώς να συνδυάσεις ένα barrel τζιν


Διατήρησε το κάτω μέρος του ντυσίματος σχετικά minimal, εάν δεν θέλεις να αφαιρέσεις τη γοητεία της σιλουέτας του ίδιου του τζιν. Όταν πρόκειται για παπούτσια, επίλεξε αθλητικά, loafers ή μπαλαρίνες .

Όσον αφορά στο επάνω μισό, φόρεσε ένα tank top και ένα οversized blazer. Για μια κρύα νύχτα του φθινοπώρου, συνδύασε το barrel τζιν με ένα πουλόβερ ή ζακέτα και ένα δερμάτινο crop μπουφάν.


Αν από την άλλη θέλεις να "παίξεις" με τους όγκους, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση, για το τονίσεις το shape του σώματός σου. Για μια βραδινή έξοδο επίλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα metallic top.

Δοκίμασε την τάση

Light wash τζιν παντελόνι, €34,99, Η&Μ