Φούστα & παπούτσια: 5 μοδάτοι συνδυασμοί που θα φοράς το φθινόπωρο

Τέλειες ιδέες συνδυασμών για τους επόμενους μήνες

Shutterstock

Ανεξάρτητα από την εποχή, οι φούστες φοριούνται non stop, αλλά νομίζω ότι φέτος είναι στο προσκήνιο πιο πολύ από ποτέ. Στην πραγματικότητα, φαίνεται να πρωταγωνιστούν στα Instagram των πιο ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας από την άνοιξη ακόμα, ενώ αποτελούν βασικό κομμάτι και στο φθινοπωρινό τους στυλ.

Μάλιστα οι εμφανίσεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι για τις φούστες του φθινοπώρου επιλέγουν συγκεκριμένες σιλουέτες παπουτσιών, που αυτόματα αναβαθμίζουν τα σύνολα και δημιουργούν σικάτα looks. Από τις αγαπημένες μάξι φούστες με loafers μέχρι τις σέξι μίνι με μπότες μέχρι το γόνατο και τις στενές τζιν, 5 είναι οι βασικοί συνδυασμοί που ξεχωρίζουν τη νέα σεζόν.

Φούστα & παπούτσια: 5 μοδάτοι συνδυασμοί που θα φοράς το φθινόπωρο

Φούστες με loafers


H αγαπημένη μάξι φούστα θα συνεχίσει να φοριέται όλο το φθινόπωρο. Μην αποχωριστείς τη λευκή τόσο γρήγορα, συνδυάζοντάς την λίγο πιο φθινοπωρινά, με μια μαρινιέρα και minimal loafers.


Για σένα που αγαπάς τις μίνι σιλουέτες, ανάδειξε το preppy style, συνδυάζοντας μια κοντή φούστα με blazer και loafers. Τα καλτσάκια είναι απαραίτητα, για να βάλεις μια ρετρό πινελιά στο look, που θυμίζει... σχολική γιορτή του παρελθόντος.

Φούστες με sling-backs


Θα δημιουργήσεις μια σικάτη και σοφιστικέ εμφάνιση, επιλέγοντας να συνδυάσεις τη μάξι φούστα σου με ένα ζευγάρι κομψά γοβάκια. Προτίμησε να έχουν μυτερή μύτη, για να δείξει το look σου πολυτελές.

Φούστες με μπότες μέχρι το γόνατο


Οι μπότες μέχρι το γόνατο, είτε μιλάμε για moto σχέδια είτε για κροκό υφές, είναι must-have του φθινοπώρου. Συνδυάζονται τέλεια με μίνι φούστες και είναι το μεγάλο trend της σεζόν. Η Gigi Hadid έδειξε τον δρόμο πριν από μερικές μέρες, επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες σε σοκολατί χρώμα.

Φούστες με flats


Μπορεί να είναι μπαλαρίνες, Mary Janes ή και κλασικά μυτερά γοβάκια, αλλά τα χαμηλά αυτά παπούτσια, συνδυασμένα με μια μάξι φούστα, θα αναδείξουν την εκλεπτυσμένη σου αισθητική και την "ήσυχη πολυτέλεια" στο στυλ σου.

Φούστες με αθλητικά


Ένα easy&chic σύνολο για να φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Τα αθλητικά δεν χάνουν τη δυναμική τους και φοριούνται εύκολα με μια μάξι φούστα με σκίσιμο, δημιουργώντας ένα outfit, που μαζί με το δερμάτινο μπουφάν, ροκάρει στους δρόμους της πόλης!