The Soccer Mom: Δοκίμασε την sporty-chic τάση του φετινού φθινοπώρου

Η "μαμά ποδοσφαιρίστρια" έρχεται... με φόρα από το 2000!

Shutterstock

Όταν σκέφτεσαι τη "soccer mom" της δεκαετίας του 2000, ποιο look σού έρχεται στο μυαλό; Ίσως φοράει κάπρι με αθλητικά παπούτσια και αρωματίζεται με το Romance του Ralph Lauren πριν φτάσει στο γήπεδο με χυμούς και μπισκότα για την ομάδα!

Ενώ αυτή η αισθητική Y2K είναι όμορφη, η τάση του 2024 συνδυάζει την αγάπη μας για χαλαρές σπορ σιλουέτες με τα κλασικά βασικά στοιχεία της ντουλάπας — θεώρησέ την ως μια σπορ ανατροπή στην τάση της "rich mom". Τα σπορ φέτος το καλοκαίρι ήταν στο μυαλό των fashionistas, με τους Ολυμπιακούς του Παρισιού να έπαιξαν φυσικά τον ρόλο τους.

Μια εκλεπτυσμένη αλλά και casual εμφάνιση εκφράζει στο 100% την τάση "soccer mom", που αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το φθινόπωρο.

The Soccer Mom: Δοκίμασε την sporty-chic τάση του φετινού φθινοπώρου

Όταν η μόδα της δεκαετίας του '90 και τα biker shorts επέστρεψαν ταυτόχρονα, ήταν θεϊκή συγκυρία η εμβληματική πριγκίπισσα Νταϊάνα να γίνει ξανά έμπνευση. Η αγαπημένη πλέον φόρμουλά της, με ποδηλατικό σορτσάκι, οversized φούτερ, αθλητικά παπούτσια και μια sporty τσάντα έγινε must-have.

Είναι εύκολη! Είναι σικάτη! Μια κομψή εμφάνιση που έχουν επιλέξει επίσης η Kendall Jenner, η Hailey Bieber, η Kaia Gerber. Τα αθλητικά σορτς, οι ποδοσφαιρικές φανέλες, οι φόρμες και τα sneakers μπορεί να μοιάζουν σαν να ανήκουν στην ντουλάπα του μπαμπά σου, αλλά αυτά τα κομμάτια όταν συνδυάζονται με κλασικά κομμάτια, όπως κασμιρένια πουλόβερ και πουκάμισα, αποκτούν μια χαλαρή αλλά συναρπαστική και φινετσάτη εικόνα που ξεχωρίζει.

Πώς να υιοθετήσεις την τάση "soccer mom"

H τάση εμπνέεται από τις "ποδοσφαιρίστριες μαμάδες" του παρελθόντος, αλλά υπάρχει χώρος για να "παίξεις" με φρέσκα στυλ. Σκέψου: Sporty & Rich x ποδοσφαιρικά σορτς Adidas, πάνινα παπούτσια Dad-core New Balance και χαριτωμένα φορέματα γυμναστικής. Δες 5 απλά σπορ σύνολα για να δημιουργήσεις την αίσθηση...

Biker short και πουλόβερ


Με ένα πουλόβερ Με πλεξίδες και ένα μονόχρωμο σορτς ποδηλάτου: Αυτή είναι η πιο εύκολη φόρμουλα στη λίστα και πιθανότατα έχεις ήδη αυτά τα κομμάτια στην ντουλάπα σου - είναι ιδανική για σπορ.

Οversized μπλούζα και μίνι φούστα


Μια υπερμεγέθη φανέλα ποδοσφαίρου και μια μίνι φούστα με αθλητικά παπούτσια θα συνθέσουν μια θηλυκή εικόνα, απόλυτα προσαρμοσμένη στο 2024.

Αθλητικό σορτσάκι και πουκάμισο


Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα κορίτσια της μόδας δεν χορταίνουν τα ποδοσφαιρικά σορτσάκια—είναι άνετα, ευέλικτα και είναι πανεύκολο να δείξουν κομψά.

Αθλητικό φόρεμα και jockey


Εάν δεν έχεις επενδύσει ακόμη σε ένα sporty φόρεμα, κάν' το τώρα! Φόρεσέ το μόνο του ή με ένα φαρδύ σακάκι από πάνω και αθλητικά παπούτσια, για ένα πρακτικό και σέξι σπορ look.

Track pants και T-Shirt


To παντελόνι φόρμας και το Νο1 για το φετινό φθινόπωρο. Συνδύασέ το με ένα basic top ή πόλο ή και το αγαπημένο σου T-shirt, για μια εμφάνιση που θα κάνει δήλωση μόδας.