Barely there staple: Οι Γαλλίδες το λατρεύουν περισσότερο από τα μπλουζάκια

Μερικές φορές τα απλά πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία σε ένα look

Shutterstock

Μερικές φορές, τα απλά στοιχεία σε ένα σύνολο έχουν και τη μεγαλύτερη σημασία στη συνολική μας εικόνα. Δεν χρειάζεστε πάντα μια τσάντα με λογότυπο ή μια εντυπωσιακή σιλουέτα για να παρουσιάσεις ένα όμορφο ντύσιμο.

Αντίθετα, ένα απλό και διαχρονικό basic item μπορεί να έχει εξίσου μεγάλο αντίκτυπο, αν όχι το μεγαλύτερο, στο look σου. Κι αυτή η νοοτροπία στο στυλ πουθενά δεν είναι πιο εμφανής όσο στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της μόδας όπου το κομψό ντύσιμο δεν συνεπάγεται πάντα κάτι πολύ επιδεικτικό.

Αντίθετα, τα minimal κομμάτια συνδυάζονται άριστα για να δημιουργήσουν αβίαστα κομψές εμφανίσεις που τραβούν το βλέμμα και μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν, ακόμη και με περιορισμένο προϋπολογισμό. Από όλα τα κομμάτια, λοιπόν, μιας γαλλικής γκαρνταρόμπας ένα barely there staple λατρεύουν οι Γαλλίδες περισσότερο από τα μπλουζάκια.


Barely there staple: Οι Γαλλίδες το λατρεύουν περισσότερο από τα μπλουζάκια

Εδώ και μερικά καλοκαίρια, οι Γαλλίδες στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ένα all-time classic top, που φοράνε αντί για φανελάκι. Όχι ότι δεν αγαπάνε τα tank tops, αλλά μερικές φορές είναι κουραστικά και "βαρετά". Φέτος, λοιπόν, ένα spaghetti top το φοράνε παντού στην πόλη (και στο Instagram).


[/OEmbed]

Το μπλουζάκι με εξαιρετικά λεπτές τιράντες, κυρίως σε neutral χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, γκρι αλλά και αποχρώσεις του καφέ είναι must-have. Το συνδυάζουν κυρίως με κάπρι παντελόνια, βερμούδες και φούστες σε γραμμή Α, ενώ είναι τόσο άνετο και βολικό ακόμα και στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.


Επιπλέον μπορείς να το αναβαθμίσεις με χρυσαφί κοσμήματα ή εντυπωσιακά κολιέ, δημιουργώντας ευφάνταστες εμφανίσεις. Αποτελεί safe επιλογή και σου δίνει ένα κομψό και φινετσάτο στυλιστικό αποτέλεσμα.

Shop the trend

Σε τρία διαφορετικά χρώματα, Marks & Spencer, €20,99 (το σετ των 3 τεμαχίων), marksandspencer.gr

Συνδύασέ το με ένα stetement παντελόνι καμπάνα

Παντελόνι εμπριμέ, €55, Innocent

και ένα εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό!

Κολιέ από κεραμικές και επιχρυσωμένα στοιχεία, Emmanuela Eleutheriadou