Bershka: Αν φοράς χακί αυτό είναι το paperbag παντελόνι που πρέπει να αγοράσεις! Θα δείχνει πιο λεπτά τα πόδια σου!

Το έχουν φορέσει πολλές διάσημες του εξωτερικού!

Αν ψάχνεις ένα παντελόνι άνετο αλλά ταυτόχρονα, όμως, να σου κόβει και λίγα κιλάκια η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε το κατάλληλο paperbag! Είναι από τα καταστήματα Bershka και πρέπει να το αγοράσεις αν θες να δείχνει τα πόδια σου πιο λεπτά! Ωστόσο, να ξέρεις πως βγαίνει μόνο σε χακί...

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι αυτό το είδος που έχει την ονομασία "paperbag"! Είναι φαρδύ και τέρμα άνετο - σε κάνει να πιστεύεις πως φοράς απλά φόρμα και συνδυάζεται εύκολα και ωραία τόσο με τα sneakers σου όσο και με τα ψηλά σου παπούτσια για μια βραδινή έξοδο.

Βέβαια, να τονίσουμε πως μπορείς να το φορέσεις και με αυτά τα αρβυλάκια που είναι επίσης από τα καταστήματα Bershka!

Παντελόνι paperbag

ΑΝΑΦ. 0092/168/505

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.77 ft / 176 cm

Τι είναι τα paperbag παντελόνια - Και ποιες διάσημες τα έχουν φορέσει

Είναι κομψά, άνετα και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Τα paper bag pants επανήλθαν δυναμικά στη μόδα και αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή trends της σεζόν. Η δραματική γραμμή της μέσης που τα κάνει να μοιάζουν με τσαλακωμένη χάρτινη σακούλα είναι το πιο χαρακτηριστικό τους στοιχείο. Με ψηλόμεσο κόψιμο, loose γραμμή, έντονα τονισμένη μέση με ζώνη ή κορδόνι και ύφασμα που προεξέχει πάνω από το δέσιμο, τα paper bag pants μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε casual και πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, δίνοντας έξτρα πόντους στιλ και κομψότητας.

Διάσημες σταρ όπως η Bella Hadid, η Gigi Hadid, η Sienna Miller, και η Kendall Jenner δείχνουν να αγαπούν ιδιαίτερα αυτή την τάση, επιλέγοντάς τη τόσο στις καθημερινές όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως τα paper bag pants μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με κομμάτια κλειδιά και να απογειώσουν κάθε σύνολο.

Παρόλο που το κόψιμο και το σχέδιό τους φαίνεται περίεργο, τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι εξαιρετικά κολακευτικά για τη σιλουέτα αφού κρύβουν τα χαμηλά σημεία της κοιλιάς και τραβούν την προσοχή στην τονισμένη μέση. Το ψηλόμεσο και πιο χαλαρό κόψιμο στο κάτω μέρος του παντελονιού δίνει την ψευδαίσθηση μίας πιο μακριάς και κομψής σιλουέτας, ιδιαίτερα στην cropped εκδοχή του.

Τα paper bag pants, στην κλασσική τους μορφή – μονόχρωμα, ριγέ, λινά ή με prints – cropped μέχρι τον αστράγαλο, zip culottes ή σορτς συνδυασμένα με τα σωστά κομμάτια δείχνουν ανεπιτήδευτα σοφιστικέ και δίνουν την τελική πινελιά σε ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Bershka: Φρενίτιδα με αυτή την φούστα! Είναι μίνι και σου θα κάνει μια μέση σαν... δαχτυλίδι!

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και έχει κουμπιά! Η τιμή της είναι τόσο χαμηλή που σοκάρει!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr 

TAGS