Zara: Το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορούσε τώρα μια Γαλλίδα - Κοστίζει μόλις 15,99 ευρώ και θα γίνει ανάρπαστο

Στο πιο "πλούσιο" χρώμα της σεζόν, ταιριάζει σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

instagram@zara

Τα φορέματα μπορεί να τα έχουμε συνδέσει με την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά κάθε φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, αφού φοριούνται εύκολα για όσο χρόνο θέλουμε ακόμα να δείξουμε τα πόδια μας και δη, το καλοκαιρινό μας σοκολατένιο μαύρισμα.

Είναι αυτή η mid-season που σίγουρα είναι πονοκέφαλος... στυλιστικός για την καθεμία από εμάς, αφού οι αλλαγές στη θερμοκρασία μέσα στη μέρα μάς... μπλοκάρουν, εάν πρέπει να βάλουμε λίγο πιο χοντρά ρούχα (με μακρύ μανίκι), να πάρουμε μαζί μας μπουφανάκι ή να φορέσουμε καλοκαιρινά!

Οι Γαλλίδες, λοιπόν, "ορκίζονται" σε ένα φόρεμα κάθε φθινόπωρο, που τις βοηθά να είναι αβίαστα κομψές και στυλάτες, ενώ εύκολα δημιουργούν μια εμφάνιση για κάθε περίσταση - από το γραφείο και τη βόλτα μέχρι την βραδινή τους έξοδο.

Αυτό λοιπόν το φόρεμα θα το βρεις στα Zara μόλις με 15,99 ευρώ, που έχει γίνει ανάρπαστο, καθώς συνδυάζει την τάση halter αλλά και ένα πλούσιο μπλε χρώμα, που συνδυάζεται με τα πάντα. Βάλ' το στο καλάθι σου και κάνε άπειρους συνδυασμούς, εκμεταλλευόμενη στην ευελιξία του.

Αυτό το Zara φόρεμα των 15,99 ευρώ φοράει κάθε Γαλλίδα το φθινόπωρο

Τι αναζητάς από ένα φόρεμα τη mid season; Να μην είναι πολύ χοντρό ούτε και πολύ λεπτό, για να μπορείς να το βάζεις και στη ζέστη (όσο κρατέι ακόμα) και στην ψύχρα, με ένα λεπτό μπουφανάκι ή ζακετάκι από πάνω. Να ταιριάζει το ίδιο καλά με ψηλοτάκουνα ή με φλατ και φυσικά να σου επιτρέπει (για όσο μας κάνει ο καιρός τα χατίρια) να δείχνεις το μαύρισμά σου χωρίς καλσόν.

Οι κομψές Γαλλίδες σού έχουν τη λύση, αφού φοράνε το φθινόπωρο στο repeat ένα μίνι halter φόρεμα σε μπλε ρουά τόνο στις all-day εμφανίσεις τους. Θα το βρεις στα Zara στην τιμή των 15,99 ευρώ και ήδη είναι ανάρπαστο.

Style note: Να θυμάσαι ότι μόλις χειμωνιάσει μπορείς να το φορέσεις με μια μακρυμάνικη μπλούζα σε μαύρο χρώμα και χοντρό καλσόν, συνδυάζοντάς το με Mary Janes για μια ρετρό εικόνα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασε με

Ρολόι, Oozoo

Mary Janes λευκές, €39,90, Envie Shoes

Δερμάτινη λευκή τσάντα, €149, Bonendis

Γυαλιά ηλίου, Charlie Max, Βαϊράμογλου