Αυτό το σακάκι από τα Zara θα κάνει κάθε look να δείχνει ακριβό - Κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ

Θα αναβαθμίσει το τζιν σου αλλά και τις φθινοπωρινές σου φούστες

instagram@zara

H εποχή μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου είναι σίγουρα η πιο δύσκολη στυλιστικά. Είναι, ωστόσο, και η καλύτερη στιγμή για να αγοράσεις ένα σακάκι, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλές, ότι δηλαδή ο χειμώνας, που έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι τάσεις, είναι ο κατάλληλος καιρός.

Ήδη ξέρουμε πάνω-κάτω τι θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες και σε συνδυασμό με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, το φθινόπωρο ενδεικνυται για αγορές - σακάκια κυρίως. Η εποχική αστάθεια σημαίνει ότι σίγουρα χρειάζεται να ρίξεις κάτι επάνω σου το βράδυ, οπότε είναι η εποχή για τα πανωφόρια.

Ποιο είναι ομως αυτό το κομμάτι που είναι και βολικό και ευέλικτο και μοδάτο και πάει με όλα και οικονομικό; Θα το βρεις στα Zara με μόλις 29,95 ευρώ, ένα σακάκι που θα δείξει τα looks σου ακριβά.

Το σακάκι από τα Zara που δείχνει τα looks ακριβά έχει γίνει viral

Η τάση του φθινοπώρου στα σακάκια αφορά σε ένα crop κομμάτι, χωρίς γιακά, που μπορεί να είναι από ελαφρύ tweed, σουέτ ή μπουκλέ, το οποίο θυμίζει τις κλασικές σιλουέτες Chanel. Στο Zara θα βρεις ένα παρόμοιο σε μπεζ ή και γαλάζιο χρώμα, που θα φορέσεις με όλα σου τα φθινοπωρινά σύνολα.

Για μια κλασική εμφάνιση ή preppy στυλ αλλά και ρετρό vibes στο look σου, το σακάκι αυτό από τα Zara θα σε βολέψει πολύ στη mid season.Θα το βάλεις με το wide-leg τζιν παντελόνι σου, με μια pencil φούστα, πάνω από ένα σικάτο LBD αλλά και με το σορτσάκι σου, όσο το επιτρέπει ακόμα ο καιρός.

Μπεζ σακάκι με όψη καστόρ - Θα το βρεις εδώ


Style note: Τα κορίτσια της μόδας στο street style επιλέγουν κομμάτια με χρυσαφί κουμπιά, διακοσμητικά ρέλια, μεσάτα ή και πιο φαρδιά, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χακί, το κόκκινο, τα ουδέτερα αλλά και τα κλασικά ασπρόμαυρα. Φόρεσέ το σκέτο, κλείνοντας τα κουμπιά ή κάνε layering με ένα απλό T-shirt ή ζιβάγκο από μέσα, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη σε κάθε περίπτωση εμφάνιση.