Zara Εκπτώσεις: 5 εμπριμέ πουκάμισα με 9,99 ευρώ που θα φοράς και το φθινόπωρο

Τα must-have prints της νέας σεζόν

instagram@zara

Υπάρχουν μερικά βασικά κομμάτια που δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους σε μια κομψή γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ανάμεσά τους, φυσικά, και το πολυαγαπημένο πουκάμισο, που ειδικά φέτος είναι καλοκαιρινό must-have σε όλα τα χρώματα και σχέδια, από statement εμπριμέ μέχρι minimal μονόχρωμα.

Πιστεύω πραγματικά ότι αυτό το δοκιμασμένο ρούχο μπορεί να κάνει κάθε ντύσιμο να φαίνεται κομψό και πολυτελές, δεδομένης της διαχρονικής και ευέλικτης φύσης του, ενώ επιλέγοντας τα σωστά εμπριμέ πουκάμισα, μπορείς εύκολα να κάνεις το look σου να δείξει ακριβό.

Τώρα με τις εκπτώσεις, είτε έχεις ήδη στην ντουλάπα σου εμπριμέ πουκάμισα είτε θέλεις να συμπληρώσεις τη συλλογή σου, μπορείς να επενδύσεις στα 5 πιο viral κομμάτια, που θα βρεις στο Zara μόλις με 9,99 ευρώ και θα φοράς εύκολα και από το φθινόπωρο.


Zara Εκπτώσεις: 5 εμπριμέ πουκάμισα με 9,99 ευρώ που θα φοράς και το φθινόπωρο

Είναι basic fashion items των πιο κομψών γυναικών στον κόσμο, που δεν λείπουν και από τις δικές μας επιλογές όταν σκεφτόμαστε να φορέσουμε κάτι κομψό, βολικό και στυλάτο. Το πουκάμισο συγκεντρώνει τα τρία αυτά χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από το στυλ μας, ενώ στην εμπριμέ εκδοχή του έχει την ικανότητα να κάνει δήλωση μόδας σε ένα outfit και να αναβαθμίσει την εικόνα μας - plus είναι πολυμορφικό και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περίσταση!

Animal print - Θα το βρεις εδώ

Style note: Είδαμε τα animal prints παντού στις πασαρέλες F/W 2024 οπότε να ξέρεις ότι δεν πρέπει να ατα προσπεράσεις τη νέα σεζόν. Αυτό το νοσταλγικό μοτίβο θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το trend "mob wife", ενώ εύκολα θα αναβαθμίσει το τζιν παντελόνι που θα φοράς από το φθινόπωρο. Συνδύασέ το με ψηλόμεση dark denim καμπάνα για ένα ρετρό look.

Ασπρόμαυρο - Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι το πουκάμισο που θα φοράς το καλοκαίρι με το μαγιό σου - αυτό είναι σίγουρο. Μόλις δροσίσει ο καιρός θα το συνδυάσεις με τη τζιν βερμούδα σου και τα αγαπημένα σου loafers, για μια εμφάνιση που θα κάνει εντύπωση στο γραφείο!

Κόκκινο - Θα το βρεις εδώ

Style note: Είναι το χρώμα της χρονιάς και παραμένει στο προσκήνιο και τους επόμενους μήνες. Το κόκκινο φοριέται non stop κάθε φθινόπωρο, αφού είναι το αγαπημένο combo του τζιν. Για να είσαι στη μόδα τον Σεπτέμβριο, φόρεσέ το με μια μάξι denim φούστα.

Ριγέ πράσινο από ποπλίνα - Θα το βρεις εδώ

Style note: Το έχεις αγαπήσει πολύ και όχι άδικα. Το ριγέ πουκάμισο δεν λείπει σίγουρα από την ντπυλάπα σου τώρα το καλοκαίρι. Επένδυσε σε ένα πράσινο (γαλάζιο έχεις οπωσδήποτε!), που θα φορέσεις τη νέα σεζόν σαν overal πάνω από T-shirts και tank tops με όλα σου τα τζιν παντελόνια.

Με πούλιες - Θα το βρεις εδώ

Style note: Όλο το καλοκαίρι θα το φορέσεις με μια μίνι μαύρη φούστα ή με τη must-have balloon τζιν micro-skirt για να βγεις το βράδυ. Από τον Σεπτέμβριο θα το συνδυάσεις με ένα tailored μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να δώσεις ένα... elegant "παρών" σε μια βραδινή έξοδο ή σε μια ιδιαίτερη περίσταση.