Μεταλλιζέ φόρεμα: Η μόδα της νέας σεζόν έχει εμμονή με τα λαμπερά κομμάτια

Πες "ναι" στο glam όλο το 2024

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, υποδεχτήκαμε το νέο έτος αλλά δεν αφήνουμε πίσω μας τις glam εμφανίσεις, αφού η μόδα της νέας σεζόν έχει εμμονή με τα λαμπερά κομμάτια. Αν δεν μπορείς, λοιπόν, κι εσύ να αντισταθείς σε μια μοδάτη και σούπερ θηλυκή εικόνα για μια βραδινή σου έξοδο, τότε η @jo_desylla και το youweekly σού δείχνουν το Νο1 φόρεμα που κυριαρχεί στις τάσεις για όλο το 2024 για να την πετύχεις.

Το mini metallic dress από το Forever Unique θα γίνει το δικό σου φετίχ, για εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί είναι απαραίτητη για να κάνεις τη σωστή επιλογή.


Το μεταλλιζέ φόρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τη νέα σεζόν

Η φετινή χρονιά, από το φθινόπωρο μέχρι και τον Δεκέμβριο, έδειξε τη μεγάλη της αγάπη στα "μπλινγκ-μπλινγκ" κομμάτια, που χαρίζουν αρκετές δόσεις γοητείας και λάμψης σε μια εμφάνιση, ενώ είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους μας.

Σίγουρα κι εσύ έχεις δει τα trends και έχεις τσεκάρει το street style, οπότε ξέρεις καλά πως τα μεταλλικά κομμάτια είναι τα key-pieces και για τη νέα σεζόν, που θα τα φοράμε μέχρι και την άνοιξη. Η @jo_desylla επέλεξε ένα "καυτό" μίνι metallic dress Forever Unique και έκανε τη διαφορά με το look της.

Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

Το outfit συμπληρώθηκε ιδανικά με πέδιλα Steve Μadden από τα Nak shoes

Θα τα βρεις εδώ

και εντυπωσιακό τσόκερ Caroline Svedbom

Θα το βρεις εδώ

To metallic είναι Νο1 trend to 2024

διεθνείς Οίκοι παρουσίασαν στις πασαρέλες τους για το 2024 πολλά metallic κομμάτια, που κέρδισαν τις εντυπώσεις, ανάμεσά τους το μάξι silver dress της Carolina Hererra, που φόρεσε η Demi Moore,


το διάφανο Emilia Wickstead από την S/S 2024 συλλογή της

αλλά και το master-piece της Isabel Marant.

Οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι φέτος την άνοιξη όλο και περισσότερα ασημί λαμπερά φορέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάσουν στις βραδινές εξόδους τους. Δοκίμασέ το κι εσύ, για να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο glam look.

Γέμισε την ντουλάπα σου με metallic κομμάτια

Αν δεν είσαι φανατική με τα φορέματα στη Forever Unique θα βρεις επιλογές σε tops σε ασημί τόνους για να δοκιμάσεις την τάση

Θα το βρεις εδώ

αλλά και metallic παντελόνες σε flare γραμμή, για να βάλεις μια ρετρό πινελιά στο look σου.

Θα την βρεις εδώ

Info

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.