Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με λευκό κλος φόρεμα και φανερά αδυνατισμένη σε βραδινή έξοδο - Το πρωινό που τη βοηθά να χάσει βάρος

Από τις 2 Ιουλίου που γέννησε τον δεύτερο γιο της έχει χάσει πάνω από 10 κιλά

NDP Photo Agency

Μανούλα δύο αγοριών και σαν να μην... πέρασε ούτε μία εγκυμοσύνη από πάνω της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τα δύο τους παιδιά και το χαμόγελο στο πρόσωπό της τα λέει όλα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της με τον άντρα της την είδαμε να φοράει ένα λευκό κλος φόρεμα, έχοντας ήδη χάσει τουλάχιστον 10 κιλά μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της στις 2 Ιουλίου, αφού η εικόνα της ήταν από τις πιο κομψές που έχουμε δει - και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φανερά αδυνατισμένη με λευκό κλος φόρεμα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της εγκυμοσύνη πέτυχε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Ωστόσο, η δεύτερη εγκυμοσύνη της σε σύντομο χρονικό διάστημα τής πρόσθεσε αρκετά κιλά επιπλέον, τα οποία φροντίζει τώρα να χάνει, τόσο με γυμναστική όσο και με προσεγμένη διατροφή, επιλέγοντας τροφές που είναι υγιεινές και τη βοηθάνε να ξεφουσκώσει.

Μάλιστα, η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram μάς δείχνει ότι το 'χει ρίξει στην άσκηση, κάνοντας διάδρομο, σημειώνοντας κιόλας στα στόρι της ότι έχει ήδη χάσει 10 ολόκληρα κιλά και... συνεχίζει. Κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην εμφανισή της, αφού οι στυλιστικές επιλογές της τόνισαν την απώλεια πόντων και κιλών.

Το πρωινό που τη βοηθά να χάσει βάρος και τη χορταίνει

Μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη στον μικρό Βλάσση έχασε τα κιλά με στρατιωτική πειθαρχία στη διατρόφή της, αλλά πάντα εφαρμόζοντας υγιεινές μεθόδους, με έμφαση στην πρωτεϊνη και στις μικρές μερίδες:

  • Το πρωί, γάλα με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή ομελέτα ή γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι ή αβγά.
  • Το μεσημέρι, λευκό κρέας ή ψάρι με εποχικά λαχανικά σαλάτα
  • Το βράδυ το μενού της περιλάμβανε ντάκο χωρίς τυρί, αλλά με γιαούρτι, για λίγότερες θερμίδες και λιπαρά.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε λιγότερα κιλά, οπότε αυτόματα, μετά τη γέννηση του μωρού, μπήκε σε πρόγραμμα, επιλέγοντας light πιάτα και δροσερές σαλάτες. Ωστόσο, το πρωινό είναι αυτό στο οποίο δίνει μεγάλη βάση, αφού την κρατά χορτάτη για πολλές ώρες και της δίνει ενέργεια για να τα... βγάλει πέρα με δύο μωρά.

Το αγαπημένο της, μάλιστα, το ανέβασε η ίδια στο προφίλ της και δεν είναι άλλο από αυγά ποσέ με αβοκάντο και πράσινη σαλάτα.

Παράλληλα συνδυάζει ένα light μεσημεριανό με σαλάτα με κρέας, αβοκάντο, ρόκα και ρόδι, που έχει λίγες θερμίδες και αρκετή πρωτεϊνη, ενώ είναι φτωχή σε σάκχαρα, είναι εύπεπτη και βοηθάει στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Παράλληλα φροντίζει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της μέσα από γυμναστική, κυρίως κάνοντας διάδρομο στο σπίτι αλλά και αρκετό περπάτημα στη γειτονιά της κάνοντας βόλτα τα μωρά.