Ελεονώρα Μελέτη: Οι 10 απίστευτες αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της και δεν γνωρίζεις

Το ίδιο hair look χειμώνα-καλοκαίρι για εκείνη είναι βαρετό!

NDP Photo Agency - instagram@nonoram

Από τα δελτία ειδήσεων του Αlter και του Αnt1 βρεθηκε στον «Πρωινό Καφέ», ξεκινώντας μια τηλεοπτική πορεία σχεδόν 20 χρόνων, που είχε τα πάνω της και τα κάτω της, για να φτάσει να ασχοληθεί παράλληλα με τη συγγραφή, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε να τοποθετείται για σοβαρά πολιτικά θέματα στο Στρασβούργο και στην Ευρωβουλή, "χτίζοντας" μια σημαντική καριέρα με πολλά και διαφορετικά πράγματα - όπως ακριβώς κάνει και με την εμφάνισή της, αφού για την Ελεονώρα Μελέτη... τα ίδια και τα ίδια είναι βαρετά.

Εξελίσσεται ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα πρώτα μέσα από την οικογένειά της, που της δίνει αμέριστη αγάπη, τον άντρα της Θοδωρή Μαροσούλη και την 7χρονη κόρη της Αλεξάνδρα, και τολμά να δοκιμάζει και να πειραματίζεται με τα πάντα.


Πάντως, η εκτόνωσή της βρίσκεται σίγουρα στα μαλλιά της, αφού μέσα σε αυτά τα χρόνια που είναι στην πρώτη γραμμή την έχουμε δει να κάνει άπειρες αλλαγές σε χρώμα και κουπ, χωρίς να φοβάται να υιοθετήσει ακόμα και εκκεντρικές επιλογές - κι όλες με έναν μαγικό τρόπο της ταίριαξαν γάντι, δημιουργώντας διαφορετικό στυλ κάθε φορά. Μάλιστα, 10 απίθανες αλλαγές που έχει κάνει στο... πανέμορφο κεφαλάκι της, είμαι σίγουρη ότι δεν τις γνωρίζεις καν!

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη μέσα στα χρόνια

Η ιδέα εδώ δεν είναι φυσικά να μιλήσουμε... για τρίχες, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τα πιο σοβαρά άτομα της εγχώριας showbiz και μια γυναίκα που έχει αποδείξει πολλάκις ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, όχι η ζωή μας η ίδια.

Την έχουμε δει χωρίς φίλτρα να ποζάρει στο προφίλ της στο Instagram να δείχνει τα αδύναμα σημεία στο πρόσωπο και το σώμα της και να μην κρύβεται πίσω από μια ψεύτικη εικόνα - όπως κάνουν άλλες. Το σημαντικό για εκείνη είναι να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να την αγαπάει την Ελεονώρα όπως ακριβώς είναι - τα μαλλιά και οι αλλαγές τους μέσα στα χρόνια είναι μια άλλη κατηγορία, που απλώς τη βοηθά να μην βαριέται με την ίδια εικόνα! Και είναι απλώς υπέροχες!

2007 - με μπούκλες

ΝDP Photo Agency

Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ», οι ξανθές ανάλαφρες μπούκλες είναι μονόδρομος! Το
minimal make-up look γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά της.

2008 - ζεστό ξανθό

ΝDP Photo Agency

Όσο έμεινε στον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια διατήρησε το ξανθό σε διάφορες (φωτεινές ή πιο σκούρες) παραλλαγές.

2010 - με καρφάκια

ΝDP Photo Agency

Ξανθά... καρφάκια, στυλιζαρισμένα για να στέκονται στο ύψος τους! Η κουπ αυτή, χωρίς αμφιβολία, αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπό της!

2012 - a la garcon

ΝDP Photo Agency

Το rock αγορίστικο look σε φλογερό κόκκινο έμεινε στην... ιστορία, όπως και η ατάκα της μαμάς της: «Είσαι ίδια η Ριάνα! Τώρα έγινες απόλυτα ροκ. Δηλαδή, αυτό που πραγματικά είσαι!».

2013 - cover girl

ΝDP Photo Agency

Τον Μάιο του 2013 η παρουσιάστρια του Star τότε φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού YOU με κοντό, ξανθό πλατινέ καρέ.

2014 - μακρυμαλλούσα

ΝDP Photo Agency

Δύσκολα αφήνει τα μαλλιά της να μακρύνουν, αφού το κοντό και μεσαίο μήκος της πηγαίνει καλύτερα. Από τις φορές που την είδαμε με τόσο μακριά ξανθά μαλλιά ήταν το 2014.

2015 - ρετρό vibes

ΝDP Photo Agency

Εικόνα μιας άλλης εποχής... Με vague μπούκλες σε ξανθό τόνο και sexy φόρεμα είναι πιο γοητευτική από ποτέ!

2016 - σικάτη εικόνα

ΝDP Photo Agency

Τα σινιόν είναι από τις βασικές επιλογές της στις επίσημες εξόδους της. Έχει δοκιμάσει και ρετρό hair-looks,
όπως εδώ.

2019 - ginger beauty

ΝDP Photo Agency

Με μακριά μαλλιά και χωρίστρα στο πλάι. Οι ginger τόνοι ξύπνησαν, όπως είπε η ίδια, την Τζέσικα Ράμπιτ μέσα της!

2024 - σοβαρή ευρωβουλευτής

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείες είχε επιλέξει ένα κλασικό μεσαίου μήκους ξανθό καρέ, από τις πιο αγαπημένες της κουπ.

2024 - Σήμερα

Instagram@nonoram

Το φετινό καλοκαίρι έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, επιλέγοντας ένα φωτεινό ξανθό και χωρίστρα στο πλάι. Οι sleek προτάσεις είναι από αυτές που προτιμά γενικότερα.