Σαν δυο σταγόνες νερό: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Ηρώδειο ολόιδια η Adele!

Προς στιγμήν δεν ξέρεις ποια βλέπεις πάνω στην σκηνή

Shutterstock

Μια μεγάλη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ηρώδειο με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά...» αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, με πολλούς επωνύμους να ανεβαίνουν στην σκηνή του αρχαίου θεάτρου και να τραγουδούν γνωστές επιτυχίες από το παρελθόν.

Ανάμεσά τους και η Εβελίνα Νικόλιζα, που τραγούδησε το γνωστό “Ένα πρωινό”, λαμβάνοντας το χειροκρότημα του κοινού για την εξαιρετική της ερμηνεία αλλά και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση επί σκηνής.


Ωστόσο, το μάτι του έμπειρου θεατή σίγουρα αντιλήφθηκε ότι η εικόνα της θύμιζε μια άλλη σπουδαία τραγουδίστρια, διεθνούς βεληνεκούς, με άπειρες επιτυχίες στο ενεργητικό της, που μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά προς το παρόν τη μουσική, η πολυαγαπημένη Adele.

Περί αμφιβολίας δεν έχεις παρά να δεις το look της Εβελίνας το βράδυ στο Ηρώδειο και την εμφάνιση της Adele στη συναυλία της στο Μόχαχο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Εβελίνα Νικόλιζα εμφανίστηκε στο Ηρώδειο ολόιδια η Adele!

Οι δύο γυναίκες έτσι ή αλλιώς μοιάζουν εμφανισιακά, εάν εξαιρέσεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών τους, αφού η Εβελίνα πλέον έχει δείξει προτίμηση στο έντονο κόκκινο. Ωστόσο, η εικόνα τους έχει πολλά κοινά στοιχεία, από τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μέχρι τον σωματότυπό τους, αφού και οι δύο έχουν χάσει πολλά κιλά.

Επιπλέον, όσον αφορά, στο styling, η Εβελίνα επέλεξε στο Ηρώδειο μια μάξι δημιουργία, με ντραπέ σχέδιο στη μέση και ενσωματωμένη κάπα, ενώ για το hair look της επέλεξε να μαζέψει πίσω τα μαλλιά της,


κάτι που θύμισε ακόμα περισσότερο την Adele στην πρόσφατη συναυλία της στο Μόναχο.


Τόσο η Εβελίνα όσο και η Adele είναι γνωστές για την κομψότητά τους πάνω στην σκηνή, με εμφανίσεις που ξεχωρίζουν, ενώ η ομοιότητά τους με την πρώτη ματιά δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Μάλιστα, η Εβελίνα, όπως βλέπουμε και μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Adele και στη μουσική της, αφού βρέθηκε και στη συναυλία της στο Μόναχο, ενώ δεν σταμάτησε να επαινεί την τραγουδίστρια για τη φωνή και την εμφάνισή της.