Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ: Οι λαμπερές εμφανίσεις και τα παραλειπόμενα των γαλαζοαίματων

Το μεγαλύτερο γεγονός των ημερών μέσα από την κάμερα του youweekly

NDP Photo Agency

To απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερή Μητρόπολη Αθηνών, μετά από αρκετές αναβολές, η πριγκίπισσα Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας με τον σύντροφό της Matthew Kumar.

Πλήθος γαλαζοαίματων αλλά και αγαπημένων φίλων, και φυσικά τις οικογένειες των νεονύμφων, έδωσαν το "παρών" στον υπέρλαμπρο γάμο, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μεγαλοπρέπεια και τις λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων, με το youweekly.gr να σου παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες και τα παραλειπόμενα.

Οι λαμπερές εμφανίσεις των γαλαζοαίματων στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Πρώτος στην εκκλησία έφτασε ο γαμπρός Matthew Kumar, χαμογελαστός και ευδιάθετος, με την οικογένειά του να είναι στο πλευρό του, αναμένοντας την άφιξη της νύφης. Οι καλεσμένοι έφταναν σιγά-σιγά και εκείνος δεν σταμάτησε να χαιρετά και να καλωσορίζει τον καθέναν ξεχωριστά στην ωραιότερη μέρα της ζωής του.

Η αρχή έγινε φυσικά με την οικογένεια της νύφης, με πρώτη και καλύτερη τη Marie Chantal και τα παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της Παύλος Γλύξμπουργκ θα συνόδευε τη νύφη στην εκκλησία. Λαμπερή και πανέμορφη, επέλεξε μια μάξι minimal δημιουργία Louis Vuitton σε σομόν χρώμα, ποζάροντα δίπλα στους γιους της Κωνσταντίνο Αλέξιο (25), Αχιλλέα Ανδρέα (24), Οδυσσέα Κίμωνα (20) και Αριστείδη Σταύρο (16).

Η κόρης της, Μαρία-Ολυμπία, έφτασε στο Μυστήριο ως παράνυφος, μαζί με την ξαδέλφη της Εριέττα και τις υπόλοιπες φίλες της νύφης, φορώντας λιλά μάξι σατέν φορέματα.

Σειρά είχε η αδελφή της Αλεξία Γλύξμπουργκ μαζί με τον άντρα της Carlos Morales και τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, την Anna Maria (20), τον Carlos (18) και την Amelia (17), αφού η 21χρονη Εριέττα ήταν ανάμεσα στις παρανύμφους.

Ο αδελφός της νύφης Φίλιππος Γλύξμπουργκ με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ και τον μεγιστάνα πατέρα της έφτασαν λίγο πριν από τη νύφη, με τη φανερά αδυνατισμένη Νίνα να λάμπει μέσα στο baby blue μάξι φόρεμά της.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος έφτασε στην εκκλησία με τη μητέρα του Άννα-Μαρία, που επέλεξε ένα μάξι εντυπωσιακό φόρεμα Celia Critharioti σε γαλάζιες αποχρώσεις.

Η θεία της νύφης, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, έφτασε στην εκκλησία μαζί με τις κόρες της, Infanta Elena και Infanta Christina και τα εγγόνια της, Irene και Miguel.

Η νύφη κέρδισε τις εντυπώσεις με το bridal look της

Λαμπερή και απαστράπτουσα έφτασε στην εκκλησία η Θεοδώρα, με 26 λεπτά καθυστέρηση, συνοδευόμενη από τον αδελφό της πρίγκιπα Παύλο, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά στους καλεσμένους αλλά και να χαιρετά τον κόσμο.

Το κομψό off-shoulder νυφικό της από οργάντζα διά χειρός Celia Kritharioti ήταν όλο χειροποίητο, με κρύσταλλα και δαντέλα, στολισμένο με απλικέ λουλούδια, ενώ το βασιλικό πέπλο και η τιάρα Cartier συμπλήρωσαν το bridal look με τον πιο κομψό τρόπο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η σχεδιάστρια Celia Kritharioti έκανε μια υπέρκομψη εμφάνιση με σατέν φόρεμα, που συνδύασε ροζ και μαύρο, με έναν εντυπωσιακό φιόγκο στο μπούστο και πολύτιμα σκουλαρίκια, χαρίζοντας σε όσουν την είδαν μια υπέροχη και σικα΄τη εικόνα.