Paris Fashion Week: Το πιο παράξενο φόρεμα που είδαμε στην πασαρέλα

Η Gigi Hadid κέρδισε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις

Shutterstock

Η Gigi Hadid περπάτησε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο σόου του Vetements Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με το πιο παράξενο φόρεμα που είδαμε στη φετινή διοργάνωση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιαζόμαστε με τα κομμάτια που βλέπουμε σε διάφορες πασαρέλες κατά τη διάρκεια των fashion weeks, αλλά η μόδα πήγε ένα βήμα παραπέρα, με το supermodel να κάνει ένα ξεχωριστό catwalk εν μέσω χειροκροτημάτων.

Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο παράξενο φόρεμα στην Paris Fashion Week

H Gigi Hadid ξεχώρισε στην πασαρέλα του Οίκου Vetements με ένα φόρεμα φτιαγμένο από ταινία συσκευασίας DHL, που χρησιμοποιείται για να κλείνει και να σφραγίζει πακέτα, και παρόμοια ψηλοτάκουνα. Πιο συγκεκριμένα είδαμε ένα μίνι στράπλες φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα, το οποίο δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την πασίγνωστη κίτρινη ταινία συσκευασίας με το κόκκινο λογότυπο της DHL, φυσικά με μια υφασμάτινη επένδυση στο εσωτερικό.


Για να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο συνδύασε το φόρεμα με ασορτί γόβες, καλυμμένες επίσης με την ίδια ταινία, που φυσικά έγινε διάσημη, κάνοντας ένα luxe ντεμπούτο στην πασαρέλα! Για την περίσταση, η ομάδα της Vetements παρέλειψε όλα τα αξεσουάρ, αφήνοντας τα δύο κομμάτια να κάνουν δήλωση μόδας από μόνα τους. Η Hadid ανέδειξε ακόμα περισσότερο το look με το ξανθό bob της με χαλαρά wet waves, συμπληρώνοντας με nude κραγιόν και μάσκαρα, για ένα φυσικό μακιγιάζ.

Και, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Demna Gvasalia, συνιδρυτής της Vetements και δημιουργικός διευθυντής της Balenciaga, υπογράφει ένα ρούχο εμπνευσμένο από ταινία συσκευασίας: Η Kim Kardashian είχε φορέσει ένα κορμάκι Balenciaga το 2022!


Επιπλέον, βλέποντας την Gigi Hadid στην πασαρέλα με το φόρεμα αυτό, το μυαλό μας πήγε στη μαγική εμφάνιση της αδερφής της Bella Hadid, όταν στην πασαρέλα Coperni Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, την είδαμε επί σκηνής να της ζωγραφίζουν επάνω της με σπρέι ένα λευκό φόρεμα. Συμπέρασμα;

Οι σχεδιαστές εμπνέονται από τα πιο παράδοξα πράγματα γύρω μας και δημιουργούν ευφάνταστα κομμάτια, για να τα απολαμβάνουμε - μας αρέσουν δεν μας αρέσουν, εντυπωσιακά είναι έτσι ή αλλιώς!