H&M A/W 2024: Οι εμφανίσεις των επωνύμων - Οι υπέροχες, οι "εκτός εποχής" και η μία που... κλάψαμε!

Οι διάσημες της εγχώριας showbiz ντύθηκαν, στολίστηκαν και ιδού!

NDP Photo Agency

Χτες το βράδυ, 24 Σεπτεμβρίου, μια μεγάλη γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε στο Green Park, όπου η Η&Μ παρουσίασε τη συλλογή Α/W 2024, κερδίζοντας για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με τις προτάσεις της. Εντυπωσιακά σύνολα και κομμάτια που θέλεις να φοράς ξανά και ξανά έγιναν τα αγαπημένα μας με την πρώτη ματιά, ενώ πολύς κόσμος έδωσε το "παρών".

Όπως σε κάθε "μοδίστικο" event, έτσι και στο πάρτι του Η&Μ είδαμε όλη την creme de la creme της εγχώριας showbiz, που ντύθηκε, στολίστηκε και φωτογραφήθηκε με φόντο το καταπράσινο Green Park και ο φακός απαθανάτισε όλες τις εμφανίσεις των επώνυμων κυριών.

Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών στο Η&Μ ΑW/2024

Νικολέττα Ράλλη

Μια to-the-point φθινοπωρινή εμφάνιση έκανε η κούκλα Νικολέττα, που ανέδειξε την τάση faux leather, που θα βλέπουμε παντού μόλις δροσίσει, επιλέγοντας ένα κομψό co-ord με πουκάμισο και μίνι φούστα σε μπεζ χρώμα, συνδυάζοντας το σύνολο με μπότες μέχρι το γόνατο.

Η τσαχπινιά στο look, που έγινε πιο θηλυκό, μπήκε με τη φαρδιά ζώνη στη μέση τονίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η αλήθεια είναι πως το outfit ήταν λίγο... εκτός εποχής, αρκετά "βαρύ", λόγω υλικού, για μια ζεστή φθινοπωρινή βραδιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πολύ προχωρημένη για τις επιλογές που την έχουμε συνηθίσει να κάνει, η Σταματίνα επέλεξε ένα πλεκτό oversize cardigan εν είδει φορέματος, που τόνισε τα τέλεια πόδια της, το οποίο συνδύασε με λευκά γοβάκια, που, παρεμπιπτόντως είναι Νο1 τάση της νέας σεζόν. Από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς, αλλά αρκετά χειμωνιάτικη.

Έλενα Γαλύφα

Μια πολύ μοδάτη εμφάνιση, που στηρίχθηκε στη safe επιλογή του ασπρόμαυρου με μίντι φούστα και σταυρωτό σακάκι σε μαύρο χρώμα, που συνδυάστηκε με λευκό πουκάμισο από μέσα. Εντυπωσιακή επιλογή τα μεγάλα γυαλιά με χρωματιστούς φακούς, αλλά αρκετά "βαρύ" σύνολο, παρόλο που "ελαφρύνθηκε" κάπως με τα πέδιλα.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Απόλυτα στοχευμένη στις φθινοπωρινές τάσεις, το μίνι γκρι φόρεμά της κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι πολύ ψηλές μπότες, ωστόσο, είναι αρκετά "χειμωνιάτικες", δημιουργώντας επίσης έναν "όγκο" στο κάτω μέρος του σώματος που δεν την κολάκευε. Ένα κομψό ζευγάρι kitten heels ή ένα mule θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Νιόπαντρη και λαμπερή, επέλεξε ένα μάξι στράπλες bodycon φόρεμα που συνδύασε ιδανικά με metallic παπούτσια και τσάντα, ενώ η συνολική της εικόνα ήταν απόλυτα στοχευμένη και όσον αφορά στην εποχή αλλά και στο ύφος της εκδήλωσης. Εύγε!

Τόνια Σωτηροπούλου

Εξαιρετική εμφάνιση με total denim look σε σκούρο χρώμα, που συνδύασε με απλό λευκό tank top, απόλυτα ταυτισμένη με τις τρέχουσες τάσεις που θέλουν το denim on denim να κυριαρχεί όλη τη νέα σεζόν. Η λεπτομέρεια με τις matellic λάμψεις στο τζιν σύνολο χάρισε μια glam εικόνα στο κατά τα άλλα casualwear.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πανέμορφη όπως πάντα, επέλεξε καφέ αποχρώσεις στην εμφάνισή της, με ένα σουέτ jacket, που είναι must-have της νέας σεζόν, το οποίο συνδύασε με λεοπάρ φούστα, ένα print που θα φοράμε όλο τον χρόνο, ολοκληρώνοντας με metallic τοπ και platform πέδιλα, δημιουργώντας μια φθινοπωρινή ναι μεν εικόνα αλλά με πολλές "στυλιστικές" ανάσες ενδιάμεσα, που έκαναν το look της πολύ πιο ανάλαφρο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η ωραιότερη της βραδιάς με διαφορά. Με ένα απλό μίνι μαύρο στράπλες φόρεμα, που ανέδειξε με statement σκουλαρίκια και κομψά γοβάκια ήταν ο ορισμός της καλοντυμένης. Μάλιστα, η δική της μοντέρνα πινελιά, με διάφανα καλτσάκια μέχρι το γόνατο, κέρδισε αυτόματα τις εντυπώσεις - και το βραβείο της πιο σικάτης ever.

Τάνια Μπρεάζου

Σίγουρα ήρθε επηρεασμένη από εμφάνιση σε... άλλο μαγαζί, αφού το σύνολό της παρέπεμπε σε βραδινή έξοδο. Χώρια που με τόσο καλλίγραμμο κορμί, έδειχνε το ρούχο "ξένο" επάνω της. Ψηλόμεσο παντελόνι με μεγάλη καμπάνα, με lace brallete από μέσα και oversized σακάκι και platform boots και αλυσίδες στον λαιμό και μπλε μανσέτες και τόσο έντονο κραγιόν και eyeliner εν... απουσία φρυδιών, σίγουρα μπορούσε και καλύτερα, γιατί διαθέτει όλα τα φόντα!