Δούκισσα Νομικού: Εκθαμβωτική και... καστανή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Έκανε μια υπέροχη και λαμπερή εμφάνιση στην πασαρέλα

instagram@dutchesss_

Πώς είναι να βρίσκεσαι στην πιο διάσημη πόλη της μόδας του κόσμου και να περπατάς μαζί με σούπερ σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς ή αλλιώς με τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη; Απλώς μαγικό! Αυτό ακριβώς έζησε η Δούκισσα Νομικού χτες 23 Σεπτεμβρίου, όταν βρέθηκε στο catwalk της L'Oreal, όπου, μαζί με τις "πρέσβειρες" του brand Kendall Jenner, Heidi Klum, Eva Longoria, Jane Fonda, Andie MacDowell, Cara Delevingne και Viola Davis άνοιξαν την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.


Η καστανή πλέον Δούκισσα ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή και πανέμορφη, κερδίζοντας εύκολα τις εντυπώσεις των καλεσμένων, επιλέγοντας για άλλη μία φορά (όπως και πέρυσι δηλαδή την ίδια εποχή) μια metallic δημιουργία, που της χάρισε έξτρα πόντους στυλ και... λάμψης!

Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην πασαρέλα της L' Oreal Paris

Η καλλονή Ελληνίδα ambassador της εταιρείας L'Oreal Paris βρέθηκε στο Opera National De Paris και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και την ομορφιά της. Καστανή πλέον, αφού μερικές μέρες πριν από το ντεφιλέ τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, επέλξε μια εντυπωσιακή metallic δημιουργία με παντελόνι, brallete και ασορτί crop σακάκι με κρύσταλλα διά χειρός του σχεδιαστή Naeem Khan.


Μάλιστα, στο βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έγραψε σχετικά: "Το να μοιράζομαι την πασαρέλα με την οικογένειά μου της L'Oreal Paris, δίπλα σε τέτοιες απίστευτες και πραγματικά εμπνευσμένες γυναίκες ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Κάθε βήμα ήταν σαν μια γιορτή ενδυνάμωσης και ενότητας. Είναι τιμή να είμαι μέρος ενός τέτοιου εμβληματικού ταξιδιού. ????❤️ Σας ευχαριστώ όλους ✨✨✨ Το αξίζουμε".

Σούπερ μόντελ από τα λίγα η Δούκισσα και πρώην εστεμμένη, μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό με το look της, αφού στα 37 της χρόνια και μανούλα 2 παιδιών είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ, αναδεικνύοντας εύκολα κάθε στυλ και τάση!


Όσο για το χρώμα των μαλλιών της, δίχασε αρκετούς, με τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της να μοιράζονται στους φανατικούς του λαμπερού ξανθού που είχε αλλά και σε εκείνους που προτιμούν την πιο "ζεστή" απόχρωση που τόλμησε. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της ξεχώρισε για άλλη μία φορά... με διαφορά!