Δήμητρα Βαμβακούση: Ξυπόλυτη στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Ηρώδειο - Η ιδιαίτερη εμφάνιση

Έχει επισκευθεί ξανά το αρχαίο θέατρο ή όχι;

NDP Photo Agency

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν χθες Πέμπτη όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Ηρώδειο, στη συναυλία "Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία: Η Ελλάδα των ποιητών μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου", με τους Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη και Ρίτα Αντωνοπούλου να πλημμυρίζουν με τις φωνές τους τον ιερό χώρο.

Πλήθος επωνύμων έδωσαν το "παρών" ανάμεσά τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση, που κέρδισαν τα φλας των φωτογράφων - ιδιαίτερα η κούκλα γυναίκα του, που ξεχώρισε με την εμφάνισή της χωρίς δυσκολία.

Με τα γοβάκια στο χέρι η Δήμητρα Βαμβακούση στο πλευρό του "Ντάνου" στο Ηρώδειο

Η αλήθεια είναι πως μια εμφάνιση στο Ηρώδειο θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται για ένα αρχαίο θέατρο, έναν χώρο ιερό όπου όλα... μοιάζουν μαγικά! Είθισται τα ψηλοτάκουνα να είναι απαγορευτικά (τα στιλέτο τουλάχιστον), ενώ τα looks των κυριών συνήθως είναι αέρινα και χαλαρά, με έμφαση σε αρχαιοελληνικού τύπου φορέματα, loose παντελόνες και πουκάμισα, σανδάλια και γενικά άνετα παπούτσια.

Η Δήμητρα, λοιπόν, επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες σατέν sling-backs και όπως ήταν επόμενο... τα πήρε στο χέρι και έβγαλε όλη την βραδιά ξυπόλυτη στο πλευρό του αγαπημένου της. Η εμφάνισή της, κομψή και προσεγμένη, αλλά πολύ "επίσημη" και "ατσαλάκωτη" για μια καλοκαιρινή παρουσία στο Ηρώδειο.

Η όμορφη κοπέλα επέλεξε ένα μαύρο tailored κοστούμι και στενό halter top σε μπεζ-μαύρο χρώμα, συμπληρώνοντας το look της με μια shoulder bag. Κομψό look αλλά λίγο "βαρετό" και μία από... τα ίδια, για μια τόσο καλλίγραμμη γυναίκα, που μπορεί να φορέσεις -και να υποστηρίξει- τα πάντα.

Να σημειώσω εδώ, ότι θα ήταν προτιμότερο να επιλέξει ένα πουκάμισο μέσα από το κοστούμι της, σε oversized γραμμή και να αντικαταστήσει τα ψηλοτάκουνα με ένα ζευγάρι κομψά χαμηλά mules, για μια to-the-point εμφάνιση.

Φάουλ, το ανύπαρκτο πεντικιούρ της, που αναγκαστικά... βγήκε στη φόρα από τη στιγμή που έβγαλε τα παπούτσια της, οπότε, κορίτσια, κανόνας: Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι... μέλλει γενέσθαι σε αυτήν τη ζωή, φροντίστε τα ποδαράκια σας να είναι πάντα περιποιημένα σαν να επρόκειτο να τα... δουν όλοι!