Δανάη Παππά: Το νέο της στυλ στην Αμερική μετά τον χωρισμό τα... σπάει!

4 looks που δείχνουν μια μεγάλη αλλαγή

NDP Photo Agency & instargam@danaepappa

Μέσα στον σάλο με τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, η Δανάη Παππά αποφάσισε να κάνει ένα φθινοπωρινό break και να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές στη Νέα Υόρκη. Αφορμή φυσικά στάθηκε το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου η σειρά "Σασμός" που πρωταγωνιστεί τιμήθηκε με βραβείο.

Η Δανάη Παππά μαζί με συναδέλφους της βρήκε την ευκαιρία να δει όλα τα αξιοθέατα της πόλης, να θαυμάσει τη νυχτερινή ζωή και να περπατήσει στην πιο πολυπολιτισμική πόλη του κόσμου, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της. Σε φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram είδαμε μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της μετά τον χωρισμό, με μοδάτα κομμάτια και σύνολα που της ταιριάζουν γάντι.

Η Δανάη Παππά με αλλαγμένο στυλ στη Νέα Υόρκη

Το travel style της τα... σπάει και δεν περνά απαρατήρητο. Η Δανάη Παππά από τη μακρινή Νέα Υόρκη μάς δείχνει ξεκάθαρα πως επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό της, με σορτσάκια και σέξι φορέματα, αφού τα τελευταία χρόνια την βλέπαμε με πιο κλασικές επιλογές, που δεν την κολάκευαν και τόσο.

Ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή πλέον, ακολουθεί και το στυλ της, που γίνεται πιο απελευθερωμένο και κοριτσίστικο, αναδεικνύοντας όλες τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν, που υποστηρίζουν την κομψότητα και τις θηλυκές επιλογές. Τέσσερα looks που φόρεσε στη Νέα Υόρκη είναι ό,τι πιο ωραίο, στυλάτο και κομψό θα δεις σήμερα!

Casual chic denim


Τζιν σορτσάκι, Τ-shirt και blazer είναι το πιο πρακτικό και μοδάτο casualwear μπορούσε να επιλέξει για μια βόλτα στο Central Park. Το συνδύασε με αθλητικά και λευκά καλτσάκια, ακριβώς το τρικ που χρησιμοποιούν και τα μοντέλα για να δείξουν πιο ψηλόλιγνα τα πόδια τους - όχι ότι το έχει ανάγκη η Δανάη, απλώς ξέρει από στυλ!

Preppy style


Mε καφέ halter-neck μπεζ φόρεμα και σακάκι δημιούργησε μια σοφιστικέ θηλυκή εμφάνιση, που απογείωσε με loafers και καλτσάκια. Η κομψότητα και η φινέτσα δεν χρειάζονται και πολλά για να αναδειχθούν - και η Δανάη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό!

Casual sexy


Ένα άνετο, ευέλικτο και στυλάτο φαρδύ παντελόνι μπορεί να αποπνέει σέξι αέρα εάν το συνδυάσεις με ένα crop top, που αφήνει σε κοινή θέα τους γραμμωμένους κοιλιακούς σου. Αχ, Δανάη είσαι στα καλύτερά σου και φαίνεται! Το ροζ τσαντάκι μέσης βάζει μια pop πινελιά στο casual look.

"Καυτό" ρετρό


Θυμίζει χορεύτριες τσάρλεστον -και η ίδια χορεύει, άλλωστε-, ένα μαύρο σύνολο με φούστα με κρόσσια και τοπ με V ντεκολτέ βάζει αυτή τη θηλυκή πινελιά που απογειώνει το σεξαπίλ της. Η τσαχπινιά και το χορευτικό της είναι προς επίρρωσιν της απελευθερωτικής περιόδου που διανύει!