Κλέλια Ανδριολάτου: Στο κέντρο της Αθήνας με σορτσάκι, προκαλεί πανικό!

Η πρωταγωνίστρια του Maestro φόρεσε το πιο "καυτό" σύνολο της σεζόν

NDP Photo Agency

Την απολαύσαμε ήδη στον Β΄ Κύκλο του "Maestro" στο Mega και περιμένουμε οσονούπω να τη θαυμάσουμε και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η Κλέλια Ανδριολάτου, η "μούσα" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, διαθέτει υποκριτικό ταλέντο που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας πλάνο, ενώ, σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά της, δημιουργούν το πιο "εκκπρηκτικό δίδυμο".

Αυτή ακριβώς την... έκρηξη προκάλεσε στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τον... πανικό σε όσους την είδαν να περπατά με καυτό σορτσάκι, για τις ανάγκες φωτογράφισης της νέας συλλογής H&M A/W 2024, αφού, ως γνωστόν, είναι η "μούσα" του δημοφιλoύς brand.

H εικόνα μιλάει από μόνη της και πέρα από το στίγμα που μας δίνει για τις τρέχουσες τάσεις Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, η φυσική ομορφιά της Κλέλιας μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι ένα θηλυκό με τα όλα του, χωρίς να προσπαθήσει καθόλου!

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο κέντρο της Αθήνας προκαλεί πανικό


Η Κλέλια θυμίζει "λολίτες" μιας άλλης εποχής και το βασικό ατού της είναι η φυσική της ομορφιά, που της επιτρέπει να αναδεικνύει κάθε στυλ με μοναδικό τρόπο. Η ηθοποιός είναι η "μούσα" του H&M και αυτήν τη φορά την βλέπουμε να ποζάρει με ένα από τα πιο hot trends της νέας σεζόν.

Ένα co-ord, με "καυτό" σορτσάκι και ασορτί halter top από μοχέρ σε neutral τόνο και με διακοσμητικά στρας, συνδυάζεται ιδανικά με μια animal print faux γούνα -το Νο1 μοτίβο της χρονιάς και το top πανωφόρι του φετινού χειμώνα- αναδεικνύοντας ένα σούπερ θηλυκό σύνολο, που ισορροπεί ιδανικά με το casualwear style, μέσα από τις φαρδιές μπότες μέχρι το γόνατο.


Η εμφάνισή της είναι απλώς μια έμπνευση για το τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν, όπως και αυτή που είδαμε πριν από μερικές μέρες με τζιν παντελόνι. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ!

Απόκτησε το look της Κλέλιας

Μοχέρ αμάνικο πουλόβερ, €39,99 - Θα το βρεις εδώ

Mοχέρ κοντό σορτσάκι, €39,99 - Θα το βρεις εδώ

Γούνινο πανωφόρι, €79,99 - Θα το βρεις εδώ

Συμπλήρωσε με

Μπότες, €69,99

Σκουλαρίκια, €19,99