Φαίη Σκορδά: Η μεγάλη αλλαγή που της έφερε γούρι στην πρεμιέρα - Το στυλ της και ο έρωτας

Το Buongiorno στο Mega τερμάτισε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

instagram@fayskorda

Μια λαμπερή πρεμιέρα, που ακολούθησε η πρωτιά, έκανε χτες η Φαίη Σκορδά με το Buongiorno στο Mega, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η παρουσιάστρια, λαμπερή και χαρούμενη, έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της, αφού πιο σίγουρη για τον εαυτό της, με αλλαγμένη εμφάνιση και μια γλύκα στο πρόσωπό της, αποτέλεσμα του έρωτά της, πέτυχε να βάλει το πρώτο λιθαράκι στη φετινή της επιτυχία σε ένα νέο κανάλι (αυτό από όπου ξεκίνησε), με ένα ολοκαίνουργιο project και συνεργάτες.

Από το καλοκαίρι ακόμα είδαμε τη Φαίη Σκορδά να κάνει αλλαγές στο look της, θέλοντας να συνδυάσει την αλλαγή στα επαγγελματικά της με μια νέα και φρέσκια εικόνα. Μάλλον, λοιπόν, όλο αυτό της έφερε γούρι από την πρώτη μέρα, στέφοντάς την νινήτρια της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της που της έφερε γούρι

Πιστή εδώ και χρόνια στην ξανθιά της κόμη και στο μακρύ μήκος των μαλλιών της, η Φαίη λίγο πριν τη νέα τηλεοπτική χρονιά αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και να πει το μεγάλο "ναι" για να κοντύνει τα μαλλιά της. Έτσι έκανε ένα μοδάτο κοντό καρέ, σε πιο φωτεινό ξανθό τόνο, δημιουργώντας ένα πιο φρέσκο look, που -σημειωτέον- της κόβει και χρόνια.


Λαμπερή και απαστράπτουσα, λοιπόν, με άκρως girly στυλ, φαίνεται πως ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή της, αφού αλλαγή στα επαγγελματικά, αλλαγή στην εμφάνισή της και ένας νέος έρωτας στο πλευρό της δεν μπορεί παρά να σηματοδοτούν μια νέα επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το δικό της γούρι για να είναι η φετινή μια εντελώς διαφορετική χρονιά για εκείνη.

Το αξεπέραστο στυλ της Φαίης Σκορδά που ζηλεύουμε (με την καλή έννοια)

Είναι ένα κορίτσι φρέσκο και λαμπερό και από την πρώτη στιγμή που την είδαμε πριν από αρκετά χρόνια στο Alter (εν έτει 2006), όλοι είχαν να πουν τότε για το καλλίγραμμο κορμί της και τα θεϊκά της πόδια - έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση όσα χρόνια πρωταγωνιστεί η Φαίη στις πρωινές εκπομπές.

Με κορμί... κορμάρα, η παρουσιάστρια ποτέ δεν δυσκολεύτηκε με το styling, αφού μπορεί εύκολα να αναδείξει όλες τις τάσεις, με την ίδια να προτιμά φυσικά μίνι κομμάτια, μάξι φορέματα με μεγάλα σκισίματα, αλλά και σιλουέτες με θηλυκό ντεκολτέ, που αναδεικνύουν το τραβηχτικό της μπούστο.


Επιπλέον ποντάρει σε basic κομμάτια που συνδυάζει με τις τρέχουσες τάσεις, όπως το άσπρο πουκάμισο, τα αντρικού στιλ παντελόνια, τα κοστούμια και τα LBD. Ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλωσε μέσα στη μόδα, αφού η μαμά της είχε boutique στο Κιλκίς, γεγονός που βελτίωσε την αισθητική της.

Τα χρώματα που προτιμά είναι τα κλασικά ασπρόμαυρα, τα φωτεινά μπλε, πράσινο, κόκκινο και φούξια, ενώ τα ψηλοτάκουνα είναι προτεραιότητα, σε όλα τα σχέδια και χρώματα. Σπάνια θα τη δεις με χαμηλά παπούτσια, ίσως με αθλητικά όταν γυμνάζεται ή με μπαλαρίνες και flatforms όταν το απαιτεί το styling.


Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της τραβά πάντα τα βλέμματα, με την ίδια να ξέρει καλά από κομψότητα, αναδεικνύοντας με τις επιλογές της την εκλεπτυσμένη της αισθητική και τη σοφιστικέ γοητεία της. Ακόμα κι όταν φοράει εκκεντρικά κομμάτια έχει αυτό το... στυλιστικό χάρισμα να δημιουργεί ισορροπίες και το σύνολο πάνω της να δείχνει σικάτο.


Η ίδια λέει: "Ο συνδυασμός είναι που θα κάνει τη διαφορά. Ακόμα και μια πιο “στημένη” φούστα, για παράδειγμα, μπορεί να αποκτήσει άλλον αέρα συνδυασμένη με ένα girly top". Το μυστικό της; Η αδυναμία της στις ιδιαίτερες τσάντες, που κάνουν τη διαφορά σε ένα look.

Ο έρωτας ανανέωσε τη Φαίη Σκορδά

Στα 44 χρόνια της και με δύο παιδιά, η οικογένεια είναι πάνω από όλα για τη Φαίη. Η ζωή της έχει επίκεντρο μόνο τα αγόρια της και όλες οι σκέψεις της περιστρέφονται γύρω από τοιυς δύο "θησαυρούς" της. Σπάνια απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της, με την ίδια να απολαμβάνει μικρά καθημερινά πράγματα που της αρέσουν.


Ο έρωτας, ωστόσο, φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα της, και φέτος το καλοκαίρι την ανανέωσε ακόμα περισσότερο, οπότε μπορούμε να πούμε πως όλα αυτά τα στοιχεία μαζί την κάνουν να νιώθει πιο δυνατή, να πατάει πιο γερά στα πόδια της και να είναι έτοιμη φέτος να κάνει τη διαφορά στην πρωινή ζώνη!