Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε τα πιο "άκομψα" αθλητικά - Κοστίζουν 770 ευρώ

Έρχεται από το μακρινό 2010 και διχάζει τις fashionistas

instagram@katken85

Eίναι η εποχή αυτή που οι νέες τάσεις κάνουν... πάρτι και εμείς δεν ξέρουμε σε ποιο να πρωτοδώσουμε το παρών! Όλες θέλουμε να μάθουμε τα trends του φθινοπώρου και του επόμενου χειμώνα και κάποιες ήδη φοράνε μερικά. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, που στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ισπανία με τον αγαπημένο της, φόρεσε την πιο "άκομψη" τάση στα αθλητικά παπούτσια, που θα βλέπεις παντού τις επόμενες μέρες.

Μια σιλουέτα φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback, αφού έρχεται με φόρα από το μακρινό 2010 και θα πρωταγωνιστήσει στα looks μας και η παρουσιάστρια του Alpha την επέλεξε πρώτη, ακολουθώντας τα βήματα των πιο ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας.

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε τα πιο "άκομψα" αθλητικά - Κοστίζουν 770 ευρώ

Τα wedge sneakers είναι εδώ και θα μεταμορφώσουν τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, παίρνοντας ιδέες από το look της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και από τον τρόπο που τα φοράνε τα it-girls.Είναι στην ουσία το ίδιο παπούτσι με λουράκια velcro ή και κορδόνια, που φορούσε κάθε It Girl το 2012, που πολλές θεωρούσαν άκομψο και άβολο.


Η αισθητική "Indie sleaze" επιστρέφει με πλήρη ισχύ: Σκέψου την αναβίωση των slept-in smoky eyes, των vintage φίλτρων στο Instagram και των biker jackets για απόδειξη. Κι αν η Kate Moss τα φόρεσε στο Glastonbury περίπου το 2008, η Κατερίνα τα επιλέγει το 2024, δείχνοντας ξεκάθαρα πως αυτό το δίπατο αθλητικό μάλλον είναι ξανά trend.

Ο συνδυασμός τους είναι το ίδιο εύκολος όπως συμβαίνει με όλα τα sneakers, αφού μπορείς να τα φορέσεις με τζιν σύνολα, όπως η Κατερίνα, αλλά και με φούστα ή και κολάν, ενώ θα σου χαρίσουν αβίαστα μερικούς έξτρα πόντους ύψους στην καθημερινότητά σου.

Δοκίμασε τα αθλητικά της Κατερίνας

Να θυμάσαι ότι επειδή είναι λίγο "χοντροκομμένο" παπούτσι, καλό θα ήταν να επιλέξεις έναν ήπιο χρωματικό συνδυασμό, όπως βλέπεις και στο look της Κατερίνας, με το λευκό και το γαλάζιο ή το μπεζ και το λευκό να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Must επιλογή και το μαύρο, που δημιουργεί μια πιο κομψή σιλουέτα, εάν τα φορέσεις με μονοχρωμία.

Αθλητικά, NAMA, €770, Chloe, kalogirou.com

Bonus extra

Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα πιο οικονομικό ζευγάρι αθλητικά, για μια εξίσου μοδάτη εμφάνιση.

Δίχρωμο, €76, Stonefly