Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε τη Νο1 τάση στα prints της νέας σεζόν - Ταιριάζει στις ερωτευμένες!

Τονίζει τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ

instagram@katken85

Είναι από τις γυναίκες που όχι μόνο ξέρουν από μόδα και τάσεις αλλά τολμά κιόλας να δοκιμάζει διαφορετικά στυλ, δημιουργώντας εμφανίσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει φινέτσα και ένα καλλίγραμμο σώμα, στοιχεία που τη βοηθούν να δημιουργήσει τα πιο κομψά σύνολα στην καθημερινότητά της, είτε μιλάμε για εμφανίσεις στο πλατό είτε στις εξόδους της.

Η ίδια επιλέγει το ίδιο εύκολα διάσημα και πολυτελή brands όσο και high street κομμάτια, δείχνοντας ξεκαθαρα ότι φοράει τη μόδα και δεν... τη φοράει. Ήδη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Κουτσουμπή και οι στυλιστικές της επιλογές καταδεικνύουν το πόσο ερωτευμένη είναι την περίοδο αυτή.


Η Κατερίνα προτιμά τα πιο θηλυκά κομμάτια της σεζόν, ανάμεσά τους σέξι φορέματα και "καυτά" prints, που τονίζουν το σεξαπίλ της. Έτσι πριν από λίγες μέρες την είδαμε να φοράει τη Νο1 τάση στα prints της νέας σεζόν (και του καλοκαιριού), που έρχεται απευθείας από τα 90s για να μας αναστατώσει - ιδανικό για ερωτευμένες!

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε τη Νο1 τάση στα prints της νέας σεζόν - Ταιριάζει στις ερωτευμένες!

Όταν επιλέγεις το πιο αγαπημένο κομμάτι του καλοκαιριού στην εμφάνισή σου, ένα φόρεμα δηλαδή, που είναι συνώνυμο των διακοπών, το μυαλό πηγαίνει σε χρώματα όπως λευκό, γαλάζιο ή φλοράλ, που ταιριάζουν στην εποχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τη δική της καλοκαιρινή πρόταση μέσα από ένα slip dress με animal prints, που θα φοράμε και το φθινόπωρο, αφού το μοτβο αυτό από πέρυσι κυριαρχεί στις τάσεις, ενώ οι fashion designers αλλά και οι διάσημοι Οίκοι μόδας το παρουσίασασν στις F/W 2024 πασαρέλες τους.


Ένα σούπερ θηλυκό σχέδιο και πολύ ευέλικτο για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, αφού το animal print μοτίβο λειτουργεί σαν μαύρο. Φόρεσέ το τώρα με metallic σανδάλια ή σαγιονάρες και το φθινόπωρο συνδύασέ το με sling backs και strappy πέδιλα

Mη φορτώσεις το look σου με πολλά κοσμήματα, επιλέγοντας μόνο ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσαφί κρίκους, όπως και η Κατερίνα, δημιουργώντας μια εικόνα που εύκολα παραπέμπει σε παλιό ιταλικό κινηματογράφο και... Σοφία Λόρεν!

Shop the dress

Μάξι animal print φόρεμα σε στυλ lingeris, Αzzalea, €160, thetrilogyclothing.com