Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε τα πιο "καυτά" μπικίνι στη Μύκονο και τρέλανε κόσμο!

Προκάλεσε αναστάτωση στις παραλίες του νησιού!

instagram@alexandra_panagiotarou

Από την Τζιά στη Μύκονο και τούμπαλιν! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει εδώ και μήνες τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, με το "Νησί των Ανέμων" φυσικά να είναι στην καρδιά της. Φορώντας και φέτος τα πιο στυλάτα και σέξι μαγιό και beachwear κάνει τις βουτιές της στις διάσημες παραλίες και χαλαρώνει πλάι στο κύμα, πίνοντας τα αγαπημένα της κοκτέιλ.

Μάλιστα, φέτος είναι το δικό της καλοκαίρι, αφού την είδαμε πιο "καυτή" από ποτέ, επιλέγοντας τα πιο σέξι μπικίνι της σεζόν. Και γιατί όχι, άλλωστε, αφού διαθέτει αναλογίες μοντέλου και ένα κορμί που όλοι γυρνούν στο πέρασμά του - άντρες-γυναίκες.

Τα μπικίνι είναι η αδυναμία της, με τα barely there style που προτιμά να αφήνουν λίγα στη... φαντασία. Trendy metallic, νοσταλγικά ασπρόμαυρα, ρομαντικά ροζ αλλά και σούπερ θηλυκά τριγωνάκια έχουν την τιμητική τους και εμείς δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε πως... με τέτοιο κορμί πατριώτη, τα μπάνια του λαού στη Μύκονο θα είναι φέτος... οφθαλμόλουτρα!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε τα πιο "καυτά" μπικίνι στη Μύκονο και τρέλανε κόσμο!

Η Μύκονος είναι ο προορισμός που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προτιμά κάθε χρόνο μόλις ξεκινήσουν οι διακοπές της. Το ίδιο και φέτος. Μαζί με την παρέα της δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες στα σοκάκια, όπου με μια μίνι τζιν φούστα όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν, να θαυμάζει το ηλιοβασίλεμα από τη Μικρή Βενετία και φυσικά να κάνει τις βουτιές της στις διάσημες παραλίες και να πίνει τα κοκτέιλ της στα ονομαστά beachbars του νησιού.

Χαλαρή στην ξαπλώστρα, περπατώντας στην άμμο, η Αλεξάνδρα ήταν χάρμα οφθαλμών μέσα στα "καυτά" μπικίνι της, τρελαίνοντας κόσμο!





Styling tip: Όχι πως το έχει ανάγκη η Αλεξάνδρα, αλλά το βασικό μυστικό στην καλή εφαρμογή του μαγιό και για να φανείς ακόμα πιο σέξι είναι ένα: Ανέβασε ψηλά το σλιπ, αρκετά πάνω από τους γλουτούς, έτσι ώστε να δείξουν τα πόδια σου ψηλότερα - δεν θα χρειαστείς και φίλτρο!