Θέλεις κι εσύ την καλύτερη εμπειρία ακρόασης; Σου έχουμε τον top συνδυασμό ήχου και στυλ

Τα νέα ακουστικά Sonos Ace απογειώνουν κάθε μας στιγμή

Τα ακουστικά μας είναι ο σύμμαχος μας κάθε στιγμή της ημέρας. Στο δρόμο για τη δουλειά, την ώρα που κάνεις το καθημερινό περπάτημα, στα πολύωρα ταξίδια με πλοίο, τρένο ή αεροπλάνο, τα ακουστικά σου είναι πάντα εκεί. Ακόμη και μέσα στο σπίτι, όταν θέλεις να ακούσεις το νέο επεισόδιο podcast ή το αγαπημένο σου κομμάτι στη διαπασών, τα καλά ακουστικά απογειώνουν την εμπειρία.

Και μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα Sonos Ace δε γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ μας. Άλλωστε τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις στο έπακρο τη σειρά σου ή την αγαπημένη σου playlist και να φθάνεις στον προορισμό σου πριν καλά - καλά το καταλάβεις.

Sonos Ace

Και πώς θα πετύχεις τέλειο ήχο με στυλ και άνεση;

Τα νέα premium ακουστικά Sonos Ace προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου συνδυασμένη με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που σε αγκαλιάζει με άνεση, για να απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης, όπου κι αν βρίσκεσαι. Ακόμη και στην πιο πολυσύχναστη παραλία!

Top εμπειρία ακρόασης για απόλυτη χαλάρωση

Ο ήχος υψηλής ακρίβειας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και όσοι ζούμε στην πόλη εκτιμάμε αυτή την απόλαυση λίγο παραπάνω! Με τα Sonos Ace, κάθε δευτερόλεπτο μουσικής, podcast ή τηλεφωνικής κλήσης αποκτά άλλο νόημα, χάρη στα δύο ειδικά σχεδιασμένα drivers των Sonos Ace τα οποία αποδίδουν κάθε συχνότητα με άψογη ακρίβεια και καθαρότητα.

Premiun εμπειρία home cinema

Επίσης, με το πάτημα ενός κουμπιού απολαμβάνουμε μια εμπειρία home cinema με ήχο surround δίνοντας παράλληλα στο σπίτι σας το δώρο της απόλυτης ησυχίας, μεταφέροντας άμεσα τον ήχο της τηλεόρασης από μια συμβατή Sonos soundbar στα Sonos Ace. Δημιουργήστε τον ιδιωτικό σας κινηματογράφο με το χωρικό ήχο (spatial audio) με Dolby Atmos που εξασφαλίζει εντυπωσιακά λεπτομερή ήχο και το δυναμικό head tracking σε κρατά στο επίκεντρο της δράσης. Extra tip: Με ανυπομονησία αναμένουμε και την ολοκαίνουργια τεχνολογία True Cinema της Sonos η οποία χαρτογραφεί με ακρίβεια τον χώρο μας και στη συνέχεια αποδίδει ένα πλήρες σύστημα surround ήχου για μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης, που θα ενεργοποιηθεί εντός του έτους.

Προσαρμόστε τα Sonos Ace ανάλογα με το περιβάλλον σας

Γενικά, τα premium ακουστικά προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Για μια πιο προσωπική ακρόαση επιλέγουμε το Active Noise Cancellation (ANC). Αν πάλι θέλουμε περισσότερη επαφή με το περιβάλλον μας, επιλέγουμε τη λειτουργία Aware, για να παραμείνουμε focused στο εργασιακό μας περιβάλλον ή ασφαλείς όταν περπατάμε σε ένα πολυσύχναστο δρόμο.

Φυσικά, με τα Sonos Ace δε χρειάζεται άγχος για τη διάρκεια της μπαταρίας. Η τεχνολογία τους προσφέρει έως 30 ώρες εκτεταμένη, ενεργειακά αποδοτική διάρκεια ζωής και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση για τα μεγαλύτερα ταξίδια σου!

Sonos Ace

Τα Sonos Ace διαθέτουν κομψή σχεδίαση που ταιριάζει μοναδικά σε κάθε στυλ, προσφέροντας παράλληλα την απόλυτη άνεση

Κι όμως, τα ακουστικά αποτελούν ένα αξεσουάρ που ιδανικά θέλουμε να εναρμονίζεται με κάθε μας look. Τα Sonos Ace έχουν διακριτικό, λεπτό προφίλ που συνδυάζει τις όμορφες μεταλλικές πινελιές με ένα κομψό ματ φινίρισμα, συμπληρώνοντας κάθε στυλ, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα κινούνται οι τάσεις.

Και το πιο σημαντικό; Η ατελείωτη άνεση που απολαμβάνεις. Τα ελαφριά, premium υλικά από τα οποία έχουν κατασκευασθεί προσφέρουν για μια ανάλαφρη εφαρμογή αγκαλιάζοντας απαλά το κεφάλι σας. Το μαλακό εσωτερικό τους με memory foam είναι τυλιγμένο με vegan δέρμα και το προσαρμοζόμενο headband που κρύβεται μέσα στα ear cups δημιουργούν το τέλειο ακουστικό περίβλημα!

Τα Sonos Ace μας συντροφεύσουν και στις καλοκαιρινές μας διακοπές

Επίσης, μιας και οι διακοπές πλησιάζουν και δεν πρόκειται να λείψουν από το ταξίδι αλλά και το νεσεσέρ, το να φοράς και να αποθηκεύεις τα Sonos Ace είναι παιχνιδάκι - τα χρώματα στο εσωτερικό των ακουστικών διαφέρουν, ώστε να σηματοδοτούν διακριτικά τον τρόπο τοποθέτησης τους και τα κομψά κουμπιά αφής κάνουν τον χειρισμό απλό και εύχρηστο ενώ τα φοράς. Όταν τελειώσεις με την ακρόαση, αποθήκευσε εύκολα τα Sonos Ace στην ελαφριά flat θήκη μεταφοράς χάρη στην αναδιπλούμενη επίπεδη σχεδίαση τους.

Ήχος, άνεση και στυλ με τα Sonos Ace

Απογειώστε κάθε σας στιγμή

Και φυσικά, η smart κατασκευή τους αφορά την καθημερινή χρήση. Για αυτό το λόγο διαθέτουν μαλακά μαξιλάρια αυτιών που αντικαθίστανται, ανακυκλωμένα υλικά που επιτρέπουν την χρήση 17% λιγότερου πλαστικού και μία 75% ανακυκλωμένη θήκη μεταφοράς από τσόχα, κατασκευασμένη από πλαστικά μπουκάλια. Σχεδιασμένα με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, η μουσική διακόπτεται αυτόματα όταν βγάλιες τα Sonos Ace από το κεφάλι σου μειώνοντας την ανάγκη φόρτισης.

Sonos Ace

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, εδώ.