Yachta bar-restaurant: Το πιο "δυνατό" στέκι της Σύμης

Για δείπνο και ποτό με θέα το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα του νησιού

To all-day bar restaurant Yachta στη Σύμη

Σε αυτό το μαγικό νησί των Δωδεκανήσων τα πάντα μοιάζουν βγαλμένα από άλλη εποχή! Η αρχοντιά της Σύμης σπανίζει, η κομψότητά της είναι μοναδική και η γοητεία της ανεπανάληπτη. Σε αυτό τον δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου ένα μαγαζί κερδίζει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις. Το "Yachta bar-restaurant" στον Γιαλό δεν είναι τυχαία το hot spot του νησιού.

Από εδώ θα δεις το καλύτερο ηλιβασίλεμα στη Σύμη

Με εντυπωσιακή θέα και... πιάτο όλο το Αιγαίο, εδώ θα ζήσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα σου και θα επιστρέφεις ξανά και ξανά για να δοκιμάσεις ό,τι υπέροχο υπάρχει στο πλούσιο μενού του. Άλλωστε, από το 2019 που άνοιξε δεν είναι τυχαία η αγαπημένη καλοκαιρινή επιλογή ντόπιων και ξένων.

H θέα του Υachta bar-restaurant είναι εκπληκτική

Yachta bar-restaurant: Το πιο δυνατό στέκι της Σύμης

Είναι το μέρος όπου θέλεις να πηγαίνεις και να ξαναπηγαίνεις για καφέ, φαγητό με φίλους, αλλά και για ποτό το βράδυ μιας καθημερινής για να χαλαρώσεις στην όμορφη ατμόσφαιρά του, ή ένα Σαββατόβραδο που η διάθεση είναι ανεβασμένη. Το Yachta δεν είναι απλά ένα ακόμα μαγαζί στη Σύμη, είναι ο χώρος που υπόσχεται να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι στις διακοπές σου.

Οι γευστικές προτάσεις στο Yachta είναι ατελείωτες

Με θέα το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου και ανάμεσα στα jazz ακούσματα, δοκίμασε λαχταριστά πιάτα με θαλασσινά, όπως καρμπονάρα με καλαμάρι, βασιλικά λιγκουίνι με καβούρι αλλά και επιλογές όπως ταρτάρ, καρπάτσιο ή μια καλοψημένη μοσχαρίσια ταλιάτα.

Στο Yachta θα γευτείς βασιλικά λιγκουίνι με καβούρι

Ολοκλήρωσε τη μοναδική αυτή εμπειρία με ένα signature cocktail, δοκιμάζοντας όλες τις προτάσεις του bartender, προκειμένου να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο, αυτό που θα γίνει η καλοκαιρινή σου επιλογή από εδώ και στο εξής.

Δοκίμασε ένα signature cocktail με άρωμα... καλοκαιριού!

Highlight: Διοργάνωσε εδώ το πάρτι σου ή κάποιο event, αφού θα σου μείνει αξέχαστο - και στους καλεσμένους σου το ίδιο!

Info