Alpino Cucina Italiana: Η νέα ηχηρή γαστρονομική άφιξη της Πάρου

Στη Νάουσα της Πάρου απολαμβάνουμε ιταλική κουζίνα στα καλύτερα της.

Το ατμοσφαιρικό Alpino Cucina Italiana

Η δημιουργική ομάδα του Alpino Cucina Italiana μας ταξιδεύει στις όμορφες Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο δημοφιλές νησί της Πάρου.

Μετά από 54 χρόνια επιτυχίας στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, το Alpino Cucina Italiana έρχεται στην εντυπωσιακή Νάουσα, προσθέτοντας τη δική του πινελιά στην υψηλών προδιαγραφών εμπειρία που μπορεί να βιώσει κάποιος στο νησί.

Ιταλική κουζίνα πάνω στη θάλασσα

Το σύγχρονο design του Al Pino Cucina Italiana απογειώνει την απόλαυση

Στο Alpino Cucina Italiana απολαμβάνουμε ιταλική κουζίνα στα καλύτερα της

Το ανανεωμένο μενού περιλαμβάνει γνήσια Ιταλική κουζίνα, με πρωταγωνιστές τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και τους νόστιμους συνδυασμούς των υλικών, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Φυσικά, τα πιάτα σας θα συνοδεύσουν τα ευφάνταστα, δροσιστικά cocktails και μια ευρεία γκάμα επιλογών σε ετικέτες κρασιού.

Γεύμα με θέα τη θάλασσα

Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροποίητα ravioli με μανιτάρια, απολαυστικές σαλάτες, μπρουσκέτες, tacos, αυθεντική καρμπονάρα, αστακομακαρονάδα, άλλες δημιουργικές συνταγές με ζυμαρικά και πολλά ακόμη δημιουργικά πιάτα με έμφαση στην ποιότητα και τη νοστιμιά.

Το ολοκαίνουργιο Alpino Cucina Italiana

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Al Pino Cucina Italiana

Το πέτρινο εμβληματικό κτίριο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία ακριβώς πάνω στη θάλασσα, αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό προορισμό που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές μας στιγμές.

Απολαύστε την ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της από το πρωί με brunch και στην παραλία έως αργά το βράδυ για φαγητό και cocktail. Ο χώρος αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για την ημέρα του γάμου σας.

Info