Μπουζούκια: Το δίδυμο Σαμπάνης - Κακοσαίος στον Βοτανικό

Μην το χάσεις!

Τα μπουζούκια της Αθήνας παρουσιάζουν το πιο εκρηκτικό και ερωτικό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα Σαμπάνης - Κακοσαίος στον Βοτανικό για τη χρονιά 2024-2025.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είναι ένας ερωτικός λαός γλεντζέδων. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει για το πιο ρομαντικό και ανεβαστικό πρόγραμμα της Αθήνας. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το μουσικό δίδυμο Σαμπάνης - Κακοσαίος στον Βοτανικό. Κλείσε από τώρα τραπέζι για την παρέα σου για μια νύχτα που δε θα θέλεις να τελειώσει ποτέ.

Τι πρέπει να ξέρεις για το πρόγραμμα Σαμπάνης - Κακοσαίος στον Βοτανικό;

Η νυχτερινή διασκέδαση φέτος στα μπουζούκια της Αθήνας είναι υπόθεση ανδρική και ακούει στο όνομα Γιώργος.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιώργος Κακοσαίος κάνουν τη νύχτα μέρα και τον χειμώνα καλοκαίρι από αυτόν τον Οκτώβριο και όλη τη χειμερινή σεζόν 2024-2025. Ανεβαστικές μελωδίες και αξέχαστοι στίχοι γεμίζουν το ιστορικό νυχτερινό κέντρο Βοτανικός και τις καρδιές των εκατοντάδων θαμώνων του, κάνοντας το κέφι να χτυπήσει κόκκινο με το που βρεθούν οι δύο καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή, μπροστά στον κόσμο.

Πριν βέβαια συμβεί αυτό, μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών ανοίγει το πρόγραμμα με τον πιο εντυπωσιακό και κεφάτο τρόπο. Η Φαίη Θεοχάρη, η Klavdia, η Natasha Kay και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης είναι οι καλλιτέχνες που έχουν αναλάβει το έργο της «προθέρμανσης» του κοινού. Πρόκειται για επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο γενικά των ζωντανών νυχτερινών εμφανίσεων αλλά και του Βοτανικού.

Τα ευχάριστα νέα για την καριέρα του Γιώργου Σαμπάνη δεν έχουν τελειωμό, καθώς ο κόσμος τον αγαπά και του το δείχνει. Οι θαμώνες του Βοτανικού όχι μόνο τον αποθέωσαν πέρσι, καθώς εμφανιζόταν εκεί στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, αλλά επίσης δεν ήταν έτοιμοι να τον αποχωριστούν. Η ανανέωση της συνεργασίας με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο ήταν μονόδρομος με αμέτρητους μουσικόφιλους να χειροκροτούν την επιλογή και να περιμένουν πώς και πώς να τον απολαύσουν και πάλι live και να του φωνάξουν ότι Μόνο Εκείνον Θέλουν!

Από τις 11 Οκτωβρίου το δίδυμο Σαμπάνης - Κακοσαίος εμφανίζεται στον Βοτανικό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22:30.

Πώς να κάνεις κράτηση για το σχήμα Σαμπάνης - Κακοσαίος στον Βοτανικό;

Εύκολα γίνεται κατανοητό ότι ο Βοτανικός θα είναι sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Εσύ μπορείς να εξασφαλίσεις την τέλεια θέση για το πρόγραμμα Σαμπάνης - Κακοσαίος, απλά επικοινωνώντας με την έμπειρη ομάδα του kratisinow.gr. Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό, για να ενημερωθείς για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα αλλά και να δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε οι ειδήμονες της νυχτερινής Αθήνας να κλείσουν το τέλειο τραπέζι για σένα στον Βοτανικό.

Χρόνια πολλά το kratisinow.gr συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, για να μπορούν όλοι οι γλεντζέδες να ενημερώνονται έγκαιρα για το πού τραγουδάει ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης αλλά και να κάνουν κράτηση οπουδήποτε θέλουν πανεύκολα και χωρίς καθόλου άγχος.

Ο Βοτανικός είναι μια από τις πρώτες επιλογές των ανθρώπων που ξέρουν από μπουζούκια. Και φέτος με το μουσικό δίδυμο Σαμπάνης - Κακοσαίος, όλη η Ελλάδα θέλει να διασκεδάσει μόνο εκεί.