Ελένη Τοπαλούδη: Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για τους δολοφόνους της - Η ποινή που τους επιβλήθηκε 6 χρόνια μετά

Όλη η αλήθεια

ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI - Φωτογραφία Αρχείου

Μετά από έξι χρόνια, πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσου, το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, καθώς και οι δύο άνδρες έλαβαν ισόβια ποινή και θα παραμείνουν στην φυλακή αμετάκλητα - δείτε εδώ το μνήμα της.

Ο πόνος, βέβαια, του ίδιου και της συζύγου του δεν πρόκειται ποτέ να περάσει, γιατί η κόρη τους δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω. Για την ψυχική αυτή κατάπτωση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τα οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν για τις δικαστικές διαμάχες ξέσπασε δημόσια.

Το ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου

«Δεν θα το έλεγα δικαίωση. Δικαίωση δεν θα είναι και για καμία οικογένεια, όταν φτάνει σε αυτή την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, γιατί εκτός από τον δικαστικό Γολγοθά, ο οποίος είχε 43 δικασίμους, από το Διδυμότειχο στην Αθήνα, κανείς δεν αναρωτήθηκε εμείς πώς τα βγάζαμε πέρα, πώς ανταποκρινόμασταν στα έξοδα αυτά. Ευχαριστούμε και τον κύριο Κούγια και τους δικηγόρους μας που ήταν δίπλα μας χωρίς να πάρουν αμοιβή», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Γιάννης και πρόσθεσε:

«Τα συγκεκριμένα ανθρωπόμορφα τέρατα είχαν δωρεάν νομική εκπροσώπηση από το ελληνικό κράτος και οι περισσότεροι φτάνουν μέχρι τον Άρειο Πάγο χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή. Και το ελληνικό κράτος για εμάς αδιαφορεί, δυστυχώς. Το ένα κομμάτι είναι αυτό. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι δυστυχώς ανύπαρκτο είναι το κράτος και από την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών των θυμάτων» - δείτε εδώ τι έκαναν οι αστυνομικοί όταν η Ελένη Τοπαλούδη έκανε καταγγελία.