Συμμετοχή της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών CLEOSENSE στην 88η ΔΕΘ

Μια δυναμική παρουσία που ξεχώρισε!

Εφαλτήριο για τη νεοσύστατη CLEOSENSE αποτέλεσε η φετινή 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024. Η Ελληνική Εταιρία Καλλυντικών Προϊόντων Περιποίησης για όλη την Οικογένεια ήταν δυναμικά παρούσα στη φετινή διοργάνωση και η συμμετοχή της στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος επισκεπτών γνώρισε και δοκίμασε από κοντά τα προϊόντα CLEOSENSE που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την καινοτομία τους.

Επιπλέον η διοίκηση της Εταιρείας πραγματοποίησε Β2Β συναντήσεις με εξέχουσες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον, για γνήσια ελληνικά προϊόντα από τον κλάδο της Κοσμητολογίας.

Η CLEOSENSE, αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας 11 ετών στον κλάδο της κοσμητολογίας, της αρωματοθεραπείας και της αισθητικής, περιλαμβάνει προϊόντα προσώπου και σώματος για όλη την οικογένεια με συστατικά που χρησιμοποιούνται από τα αρχαία χρόνια, όπως το ελαιόλαδο, το μέλι αλλά και φόρμουλες νέας γενιάς. Η σειρά καλλυντικών της εταιρείας είναι πατενταρισμένη και πιστοποιημένη και περιλαμβάνει προς το παρόν 6 βασικάμ προϊόντα, serum, κρέμα προσώπου επανόρθωσης, κρέμα σώματος, χεριών, lip balm για όλες τις ηλικίες για επανόρθωση, με κορυφαίο ένα φυτικό βάλσαμο που δεν περιέχει νερό ούτε συντηρητικά, πατενταρισμένο και πιστοποιημένο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Κλεοπάτρα Φαραντοπούλου

  • Τηλ: 6949358857
  • Email: cleopatra@cleosense.gr