Ο Απόστολος Λύτρας αντεπιτίθεται στη Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Όφειλε να βάλει μόνη της το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Ξεσπά ο ποινικολόγος

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο Απόστολος Λύτρας ξέσπασε για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τους τελευταίους μήνες, ειδικά από την ημέρα που αποφυλακίστηκε. Αφορμή στάθηκαν τόσο τα δημοσιεύματα για την πρόσφατη επίσκεψή του σε νυχτερινό κέντρο, καθώς και θέματα που αφορούν την εν διαστάσει σύζυγό του και την επικοινωνία του με την ανήλικη κόρη τους.

Ο ποινικολόγος σημείωσε πως σε αυτό το διάστημα δεν μιλούσε με την κόρη που έχουν αποκτήσει ενώ ταυτόχρονα είχε επικοινωνία με την Σοφία Πολυζωγοπούλου όσο βρισκόταν στη φυλακή. Ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως ήταν δική της ευθύνη να τον πάρει έστω ένα τηλέφωνο το παιδί, τονίζοντας η στάση της αυτή έρχεται σε αντίφαση με το υπόμνημα που κατέθεσε εκείνη για την αποφυλάκισή του και ανέφερε πως δεν ήθελε να αποξενωθεί από το ανήλικο τέκνο τους.

«Χθες μίλησα με το παιδί μου για πέντε λεπτά και μάλιστα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση που μίλαγα με το κοριτσάκι μου, το οποίο υπεραγαπάω, με ανοιχτή ακρόαση και παρουσία άλλων, λες και θα έλεγα τίποτα στο παιδί μου. Δεν πρόκειται να του πω, όπως δεν θα πω και σε κανέναν άλλον, γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Πάντως τρελός δεν είμαι, έγινε ένα λάθος που το πλήρωσα και θα συνεχίσω να το πληρώνω, το έχω μετανιώσει», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στο Live News και τη Ρία Τσοχαντάρη.

«Πήγα να πάρω το παιδί μου και το κάνατε θέμα ότι ήμουν έξω και δήθεν διασκεδάζω. Οποιοσδήποτε πατέρας δεν θα άφηνε το παιδί του να μπει σε ταξί, ούτε να γυρίσει με τον οποιονδήποτε. Πήγα πέντε λεπτά και το κάνατε θέμα ότι δήθεν βγήκα. Ήμαρτον», απάντησε εν συνεχεία ο Απόστολος Λύτρας σχετικά με την πρόσφατη έξοδό του.

Σε διαφορετικό σημείο ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω μία επικοινωνία με το παιδί μου, να διανυχτερεύει το παιδί μου μαζί μου. Είμαι ένας καλός μπαμπάς, το ξέρει πρωτίστως η πρώην σύζυγός μου, το ξέρει πρωτίστως το ίδιο μου το παιδί και τα μεγάλα μου παιδιά».

«Η πρώην σύζυγός μου όφειλε να βάλει μόνη της το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο, αυτό είναι το παράπονό μου. Εγώ δεν μπορούσα με βάση το βούλευμα, είχα κι αυτήν την εντολή από τον δικηγόρο μου. Παρότι επικοινωνούσα καθημερινά με το παιδί μου, όπως είχα επαφή και με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μιλάγαμε κανονικά, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Και μάλιστα έκανε ένα υπόμνημα, και την ευχαριστώ γι' αυτό, με το οποίο έβαλε το συμφέρον του παιδιού μας παραπάνω, ενώ τώρα βλέπω κάτι αντιφατικό. Έχω να δω το παιδί μου από την ημέρα που έγινε το περιστατικό», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας στην κάμερα του Mega.