Φωτιές στην Αττική – Απανωτές εκρήξεις στα Βριλήσσια: Η στιγμή που απομακρύνεται τηλεοπτικό συνεργείο

«Απομακρυνθείτε γρήγορα - Πρέπει να φύγετε!»

Ολοένα και χειρότερη τροπή παίρνει η φωτιά που καίει περιουσίες στα Βριλήσσια, αφού σημειώθηκαν εκρήξεις σε επιχείρηση της περιοχής που έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν από το εσωτερικό του κτηρίου, όταν οι φλόγες έφτασαν στην επιχείρηση. Το συμβάν κατέγραψε και η κάμερα του σταθμού, με την Έλλη Κασόλη που βρισκόταν στο σημείο να αναφέρει ότι εκσφενδονίζονται πλαστικά πριν τη διακόψουν δυνατοί ήχοι.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αττική: Οργισμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του STAR στα Βριλήσσια

Δραματικές ώρες με τις φωτιές στην Αττική

«Μακριά Έλλη, πρέπει να φύγετε! Άσε την περιγραφή και απομακρυνθείτε γρήγορα», την παρότρυνε εμφανώς αναστατωμένος ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Γιάννης Παπαδόπουλος, με την σύνδεση να διακόπτεται.

Αμέσως, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για την κατάσβεση της φωτιάς, σχηματίζοντας μια τεράστια ουρά, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι σημειώθηκε έκρηξη σε φιάλες υγραερίου.

Επίσης, στο σημείο έκανε ρίψη νερού ένα ελικόπτερο και έφτασαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με μία υδροφόρα της Πολιτικής Προστασίας για να συνδράμουν τις προσπάθειες. Ο κόσμος έσπασε τα τζάμια της επιχείρησης, ώστε να γίνει πιο εύκολα η κατάσβεση της φωτιάς.