Φωτιά στην Αττική: Οργισμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του STAR στα Βριλήσσια

Επικρατεί ένταση στο σημείο

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, με την φωτιά που ξέσπασε από χθες (11/8) το μεσημέρι στον Βαρνάβα να είναι εκτός ελέγχου. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο τους, με όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί με οργή και απόγνωση τα όσα συμβαίνουν.

Στα Βριλήσσια, όπου η κατάσταση παραμένει δραματική, βρέθηκε ο ρεπόρτερ του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, για να καλύψει τις εξελίξεις. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά για τον δημοσιογράφο και το συνεργείο του, καθώς αντιμετώπισαν έντονες αντιδράσεις από ομάδα κατοίκων της περιοχής. Οι κάτοικοι, εξοργισμένοι από την έλλειψη υποστήριξης και τον κίνδυνο που διατρέχουν, προπηλάκισαν τον ρεπόρτερ.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Πεντέλη: Ρεπόρτερ του STAR σώζει σκυλάκι από την πύρινη κόλαση

Επικρατεί ένταση μετά τις φωτιές στην Αττική

Συγκεκριμένα οι πυρόπληκτοι κάτοικοι, εξαπέλυσαν ύβρεις και έσπρωξαν τον ρεπόρτερ του STAR, ξεσπώντας την οργή τους σε εκείνον και τον οπερατέρ του, που βρίσκονταν στο σημείο. Παρά την ένταση, ο Βαγγέλης Γκούμας προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την κάλυψη του γεγονότος, μεταφέροντας τις εικόνες και τις μαρτυρίες από την περιοχή.

Όπως τόνισε είναι δικαιολογημένη η ένταση, καθώς η κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται και τα μέτωπα της φωτιάς αναζωπυρώνονται διαρκώς. Αντίστοιχα και οι κάτοικοι της περιοχής, που βοηθούν ενεργά τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής στις προσπάθειες κατάσβεσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με μία καταστροφική πραγματικότητα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: