Ολυμπιακοί Αγώνες: Τερμάτισε ένατη η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ - 5 γυναίκες διεκδικούν τα μετάλλια

Περήφανη όλη η χώρα για την προσπάθειά της!

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου η Κατερίνα Στεφανίδη μπήκε ξανά στον στίβο μάχης για να διεκδικήσει ένα από τα τρία μετάλλια στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι. Δεν κατάφερε, όμως, να προχωρήσει, καθώς τερμάτισε ένατη με το άλμα της να φτάνει στα 4,80 μέτρα.

Όλη η χώρα, ωστόσο είναι περήφανη για την προσπάθειά της και για τους κόπους της όλο αυτό το διάστημα κατά την προετοιμασία της. Ήδη μετρά συνολικά 12 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και πολλά ακόμα σε άλλες διοργανώσεις.

Δείτε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: Στιγμές συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι - Ηχούσε σε όλο το στάδιο ο Εθνικός Ύμνος

Η προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Την ημέρα που η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι πέρασαν μαζί της συνολικά 20 αθλήτριες. Εξίσου καυστική και στις αναρτήσεις της εμφανίστηκε η ίδια, που δεν σταματάει το τρολάρισμα στην παγκόσμια ομοσπονδία στίβου και απαντάει ξανά με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου – Ξέσπασε η Ολυμπιονίκης

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε βίντεο ενός χρήστη, που είναι επίσης αθλητής στίβου, και δείχνει να βγαίνουν συνεχώς άνθρωποι από ένα παλιό αυτοκίνητο. Από κάτω, φυσικά, έδωσε και «συγχαρητήρια» στην ομοσπονδία για το ρεκόρ των 20 φιναλίστ στον τελικό, μετά τις 17 στην Ντόχα.