Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός τελικού η Αριάδνη Αδαμοπούλου - «Είμαι στεναχωρημένη, προτεραιότητα έχει η υγεία μου»

Η ανάρτηση της άτυχης Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στον αυριανό (7/8) τελικό του άλματος επί κοντώ, η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, κάτι που διαπίστωσε μετά από ενοχλήσεις που ένιωθε στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων.

Όπως σημείωσε, η Αριάδνη Αδαμοπούλου πέτυχε το μεγάλο της όνειρο στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού στο «Stade de France». Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί μόνο από την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στεφανίδη – Ξαναχτυπά μετά το ξέσπασμα για την παγκόσμια ομοσπονδία και τις 20 αθλήτριες στον τελικό του επί κοντώ

Εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων η Αριάδνη Αδαμοπούλου

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τα προσωπικά της social media. Όπως τόνισε, θέτοντας εαυτόν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, προτεραιότητα έχει η υγεία της.

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!», έγραψε στην ανάρτησή της η Αριάδνη Αδαμοπούλου.