Ολυμπιακοί Αγώνες: Καλλονή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό, γιατί δημιουργεί «ακατάλληλο περιβάλλον»

Η 20χρονη αθλήτρια από την Παραγουάη προκάλεσε αναστάτωση

Instagram/luanalonsom

Εντελώς ξαφνικά, και χωρίς να δοθούν επαρκείς λεπτομέρειες, μία κολυμβήτρια από την Παραγουάη απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό. Η 20χρονη Λουάνα Αλόνσο δημιουργούσε «ακατάλληλο περιβάλλον», σύμφωνα με την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας της, που δεν αποκάλυψε περισσότερα σχετικά με την απομάκρυνσή της λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της κολυμβήτριας Λουάνα Αλόνσο είχε αρνητική επίδραση στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα η 20χρονη να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό. Το TMZ σχολίασε την εμφάνισή της με τον τίτλο: «Λουάνα Αλόνσο: Πολύ καυτή για τους Αγώνες».

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Η intersex αθλήτρια, Ιμάνι Κελίφ απαντάει στον σάλο: «Πλήττει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποχωρεί και από την κολύμβηση

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Παρίσι και από την κολύμβηση γενικότερα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση λίγες μέρες πριν.

Η Αλόνσο ετοίμασε τις βαλίτσες της για να φύγει, αλλά επέστρεψε την επόμενη μέρα σαν να βρισκόταν σε διακοπές. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του TMZ, η Σέρερ μπερδεύτηκε με την επιστροφή της αθλήτριας και της είπε αμέσως να φύγει.

Η πορεία της Αλόνσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα διεθνή μέσα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κατέλαβε την 6η θέση στα 100μ. πεταλούδα και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πριν από μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!», έγραψε στο Instagram.

Η Αλόνσο διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, όπου αναρτά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την πισίνα όσο και από την καθημερινότητά της, όπου δεν διστάζει να δείξει και τη σέξι πλευρά της.