Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε ο Στέφανος Ντούσκος κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή - «Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες»

«Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη»

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Ντούσκος στην τελικό του μονού σκιφ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δυνάμεις του τον άφησαν με αποτέλεσμα να τερματίσει έκτος και τελευταίος στον αγώνα. Απογοητευμένος από την κατάσταση ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, όπου μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιάνε.

Το ξέσπασμα του Στέφανου Ντούσκου μετά τον τελικό στο Παρίσι

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου σήμερα. Κάποια πράγματα που κάνει η Ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ, είμαι πολύ χάλια σήμερα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες, θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς το σώμα μου με "άφησε" στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια για να μπορέσω να συνεχίσω. Να χαρούμε τα μετάλλια που πήραμε είναι μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί μπορούσα να δώσω παραπάνω, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και δεν ξέρω πως. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ας ελπίσουμε πως στο Λος Άντζελες θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος και θα μπορέσω να κατακτήσω μετάλλιο», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος.

«Όπως είπα και προηγουμένως, κάποιες λάθος αποφάσεις που παίρνουν με επηρεάζουν πολύ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δυστυχώς να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά για να μπορέσω να ξεκουραστώ. Χθες δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι και σήμερα είπα ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα. Έβαλα το παραπάνω από το 100% για να κρατηθώ αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα», συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή και η καλλονή σύντροφος του χρυσού Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκου - Ποιος είναι ο κωπηλάτης που έγραψε ιστορία το 2020 στο Τόκιο