Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συναγερμός για βόμβα – Αποκλείστηκε η περιοχή γύρω από το Σταντ ντε Φρανς

Δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο

Φωτογραφία: Shutterstock

Συναγερμός για βόμβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η περιοχή γύρω από το Σταντ ντε Φρανςαποκλείστηκε μετά την ανακάλυψη «ύποπτου αντικειμένου» από την αστυνομία του Παρισιού, όπως επίσης σφραγίστηκε και ένας κοντινός σιδηροδρομικός σταθμός έκλεισε επίσης

Σύμφωνα με την Bild, η αστυνομία περίμενε την άφιξη εξειδικευμένης ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών κοντά στο στάδιο, που χρησιμοποιείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα για δολοφθορά στη διοργάνωση, που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος με Αλγερινή intersex πυγμάχο – Η Ιταλίδα αντίπαλός της έβαλε τα κλάματα στα 46 δευτερόλεπτα

Sold out το στάδιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Πολλές από τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής, πραγματοποιούνται στο εθνικό στάδιο Σταντ ντε Φρανς στη βόρεια πλευρά του Παρισιού. Το στάδιο ήταν άδειο όταν εκδόθηκε ο συναγερμός για βόμβα το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης Ολυμπιακής συνεδρίας της ημέρας στη 1 μ.μ.

Η δεύτερη συνεδρία πρόκειται να ξεκινήσει λίγο πριν από τις 6 μ.μ. στο στάδιο που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 80.000 άτομα. Γύρω στις 5 μ.μ. στο Παρίσι, τα πράγματα στην περιοχή είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό, σύμφωνα με έναν ρεπόρτερ στο σημείο.

Ο ανταποκριτής του CBC, Devin Heroux, ανέφερε ότι οι χώροι είναι «γεμάτοι» και ότι οπαδοί κατευθύνονται προς το Σταντ ντε Φρανς για την εναρκτήρια νυχτερινή συνεδρία του Στίβου. Όπως έγραψε στο X: «Περισσότεροι από 70.000 αναμένεται να παρευρεθούν», συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία οπαδών που κατευθύνονται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό.