«Θοδωρή Τσελίδη σ' ευχαριστούμε»: Το Twitter πανηγυρίζει το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συγκίνησε ο Έλληνας αθλητής του τζούντο

Φωτογραφία: Eurokinissi

«Ποδαρικό» για τα ελληνικά μετάλλια στο Παρίσι έκανε πριν από λίγη ώρα ο Θοδωρής Τσελίδης ανεβαίνοντας στο βάθρο στα 90κ του τζούντο. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης κέρδισε τον Ισπανό αντίπαλό του, Τριστάνι Μοσακλισβίλι, με 1-0 στον τελικό του ρεπεσάζ και μας χάρισε στιγμές υπερηφάνειας.

«Χαίρομαι που μπόρεσα να κρατήσω το λόγο μου. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου. Σκεφτόμουν κάτι καλύτερο, αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Είναι το πρώτο μετάλλιο και χαίρομαι πολύ. Είμαι χαρούμενος για την πατρίδα μας», δήλωσε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Θοδωρής Τσελίδης.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Θοδωρή Τσελίδη

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τα σχόλια στο Twitter έπεσαν βροχή με ευχαριστήρια μηνύματα προς τον 27χρονο Ολυμπιονίκη. Ο Θοδωρής Τσελίδης, πέρα απ' το χάλκινο μετάλλιο, κέρδισε τις καρδιές του κόσμου, που σχολίασαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις νίκες του, πάντα έπαιρνε χρόνο για να αγκαλιάσει τους ηττημένους αντιπάλους του.

«Κυρίες και κύριοι έχουμε το πρώτο μετάλλιο στο Παρίσι», «Χάλκινο μετάλλιο, μπράβο του», «Θοδωρή Τσελίδη σε ευχαριστούμε», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν το ελληνικό Twitter με πολλούς να στέκονται και στο ήθος του αθλητή που δήλωσε πως θα κοιμηθεί με το μετάλλιο, για να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για όνειρο! Δείτε παρακάτω τα σχόλια: