Πέθανε η γνωστή τραγουδίστρια, Μαίρη Μαράντη

Θλίψη!

Σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, έφυγε από τη ζωή η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Μαίρη Μαράντη, νικημένη από τη νόσο του καρκίνου, και βύθισε στο πένθος ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μετά από 72 χρόνια ζωής, και αρκετά λαμπρής πορείας, το νήμα της μοίρας της κόπηκε απότομα.

Ο θάνατος της Μαίρης Μαράντη

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην γενέτεριά της το Αίγιο. Εκείνη έλαμψε με την καλλιτεχνική της πορεία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν "βασίλισσα της πίστα".

Δείτε παρακάτω βίντεο να τραγουδάει:

Δείτε επίσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Γραμματικάκη

Επίσης, είχε ερμηνεύσει και το πολύ γνωστό τραγούδι "Θα πάρω φόρα" στην ταινία του 1998 "Όλα Είναι Δρόμος", που είχε σκηνοθετήσει ο μεγάλος καλλιτέχνης του είδους του, Παντελής Βούλγαρης. Τραγούδησε και είχε μεγάλες επιτυχίες στη δεκαετία του 1970.

«Έγινε πολύ φυσιολογικά. Έβρεξε την καπαρντίνα του με ουίσκι κι έβαλε φωτιά. Πήγε να πάρει φωτιά και την πέταξε την καπραντίνα. Δεν φοβήθηκε ούτε ο ίδιος. Έγινε και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει καλά καλά. Εν συνεχεία που παίζονταν η ταινία είχε φάση. Τώρα πέρασε στη νεολαία κι είναι ευχάριστο», είχε πει στην τελευταία της συνέντευξη για τον Γιώργο Αρμένη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: